неделя, 22 декември 2013 г.

Kiko Eyeshadow 134

        Здравейте!

       Днес избрах да ви покажа една сянка от единичките на Кико, която получих есента. Дълго време се чудех коя да си поръчам от кафевите (исках матова уж) и накрая взех тази, макар че се оказа доста сходна с 31 номер от Колор Сфере. Цвета е шоколадово кафяво. Разликата е в частиците и завършека. Colour Sphere са по-блестящи и с по-едри частици, докато тази е ситносмляна. Другите 4 единички, които взех се оказаха слабо пигментирани и по-сухи, но 134-та е чудна!




      Много плътен цвят вади и се работи лесно с нея. Не се рони. Цената и беше 2,90 евро, имаше намаление в сайта.
      Избрах да я комбинирам с Flormar Mono Eyeshadow No.14 и се получи прилична комбинация за дневен грим. За трайност не мога да коментирам понеже при всеки е различно, а и основата е важна в случая. Напоследък кожата ми е много суха и мажа доста мазни кремове, вкл. околоочни и затова сенките ми се събират след няколко часа. Преди тези обаче носих 3 от останалите цветове и нямах проблем. Вярвам, че и тези са същите.


   Червилото е на Катрис от серията Ultimate Colour - 210 Pinkadilly Circus. За да подчертая очите още повече използвах отново любимия ми молив Avon Supershock "Blackberry".

Няма коментари:

Публикуване на коментар