неделя, 9 февруари 2014 г.

Milani Color Statement 12 Flamingo Rose

    Есента на 2013 год. получих 2 червила от Color Statement серията на Милани. Поръчах като не очаквах да са толкова добри и да ми харесат, че да помисля за още и единственото спиращо ме, е натрупаната бройка. Дълго дебнех този цвят, понеже беше в липса и най-накрая го грабнах. Перфектно е за пролетта и лятото. Ярко, плътно и много трайно. Другото ви го показах на 15.12, цък - http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/12/milani-color-statement-20-uptown-mauve.html



    Като качество е същото, затова няма да пиша отново. Прочетете написаното за Uptown Mauve. Цвета не мога да определя точно, понеже е малко като неоновите лакове за нокти. Кораловорозов пастел. По-добре от това не мога. ;) И наистина е доста ярко, като се има предвид че го носих в средата на декември. Направо си беше неон. Погледите са върху вас гарантирано. Аз вече свикнах и нося всичко, затова не се притеснявам.
    Бих го сравнила с Vivid на Мейбълин, 910 Shocking Coral по-точно. Това обаче е по-наситено и ярко за мен. Сходно е и с Wet n'wild Megalast 966 Don't Blink Pink.
   Цена - 5,50 $ от cherryculture.


    Ако все още нямате подобен цвят за предстоящите топли месеци, препоръчвам с 2 ръце. За дрогерийна марка и цената си, е разкошно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар