сряда, 26 февруари 2014 г.

Грим на деня с UD Naked

    Днес от доста време си посегнах към палитрата Нейкид, бях я забравила направо. Тествам новата си база (HD, NYX) с различни сенки и експериментирам. С тези обаче явно не се сработва. По принцип работя лесно с тях и са пигментирани, но ето че днес се оказа обратното. Гримирах се в 8,30 и в 13,30 като се прибрах, сенките бяха посъбрани, избледнели и все едно са минали не 4-5, а 14-15 часа. Разбира се, няма да се откажа толкова лесно и ще продължавам с пробите, дано се сработя с базата!
   Бях решила да съм с pin-up, но съм забравила реалния цвят на червилото, към което посегнах и то беше по скоро лилавеещо, отколкото червено. Според мен не е лоша комбинацията.
   За очите използвах - подвижен клепач (отляво надясно) Sin & Sidecar, а за сгъвката Darkhouse. Червилото е Avon UCR Wine With Everything. Ружът е прасковен, от палитрата (втори ред, втори цвят отляво надясно) http://www.buyincoins.com/item/2004.html
   










    Очна линия направих с любимия Avon Supershock Gel Eyeliner, спирала - Oriflame GG Supreme Length. Фдт ми е Буржоа, който споменах и в предните няколко грима. Пудра - Constance Caroll.

3 коментара:

  1. Добра ли е палитрата с ружчетата? Дълготрайни ли са цветовете и хубаво пигментирани ли са? Супер си

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е хубава - супер пигментирани са и ми издържат почти цял ден. Почти не се разпрашват и най-важното излизат на снимки, което при голяма част от другите ми ружове го няма.

      Изтриване
    2. Мерси, значи ще се пробва :)

      Изтриване