четвъртък, 22 май 2014 г.

My favorite....dots ;)

        Вече мога да кажа "лятото е тук" след високите температури вчера... и нямаше как да пропусна да сложа за първи път новата ми любима рокля на точки. Да, точки! Това е поредната лудост и мания, която ме е обзела през последните месеци. Незнайно как се запалих по тях, естествено моя приятелка беше виновницата. Ризки, колан, бикини..... има и още със сигурност.  Ако не я бях купила, сега със сигурност щях да съжалявам. Заради нея се наложи да отнеса и нови сандалки. Всъщност, ако не ми бяха харесали и роклята нямаше да кацне в моя гардероб. Видях ги на витрината и си казах "стоят ли ми добре, взимам и роклята". В първия момент ми се сториха за доста по-възрастна жена и се чудих дали изобщо да ги меря, но ги обух и "о, небеса". Те били толкова хубави, удобни и леки. Веднага ги взех. А червената чанта видях от блога на сладката Мими  http://milenche22.blogspot.com/ и я взех просто така, защото ми харесаха комбинациите с нея. Стоеше страхотно и със спортни обувки, и дънки. Казах си "ще измисля нещо и аз". И тя се оказа много подходяща за вчерашния тоалет.
      
       Много ме е яд, че нямах свестен фотограф да направи снимките... и още повече да ме щракне с едни красиви алено червени рози по нашата улица, но нищо. Друг път ще се поправя. Не обръщайте внимание на идиотската ми физиономия, слънцето ми пречеше много и едва издържах.


       Не успях да сложа тънкото черно коланче, което вървеше към роклята. Беше доста голямо за талията ми и трябва да помоля някой да ми направи нови дупки. А междувременно ще потърся и червено такова. Мисля, че ще стои готино и с такова.






    Хубав и слънчев ден на всички!

2 коментара: