сряда, 14 май 2014 г.

Oriflame Essentials Moisturising Day Cream

    От година може би започнах да се оглеждам и купувам повече продукти за лице, като голяма част от тях са кремовете. Преди нямах навика и почти не ползвах такива. Обръщам внимание и на околоочните. Кожата ми е суха през зимата и поради тази причина свикнах да си търся винаги добре хидратиращи. Дори за тяло и ръце предпочитам по-мазни и с плътна консистенция лосиони, които оставят някакъв филм. Моментално попиващите не са ми по вкуса. Имах възможност да се сдобия с 2 опаковки от Essentials Moisturising Day Cream, като първата я приключих миналата седмица. Ползвах го доста време понеже не се оказа моя крем и едва го изхабих честно казано. Изглежда плътен и мазничък в кутийката, и е такъв. Но при нанасяне и най-вече, когато започне да попива има едно кофти усещане при мен - сякаш ми опъва. Аз ли си втълпявам не знам, но този "ефект" не ми допада никак. Предпочитам да се абсорбира без да усещам.


     Втората кутийка изпратих на приятелка, която е с по-суха от моята кожа. Тя очудващо го хареса много и се поинтересува какво друго предлага серията Essentials (включва още нощен крем, концентрат, почистващ ексфлиант - ще пиша и за него скоро и околоочен гел). Аромата му наподобява на сините Nivea и обикновения им хидратиращ крем за лице в бяла опаковка.
    Взех наскоро околоочния гел Essentials, т.к. струваше само 1,50 лв. Ще го ползвам, когато реша да правя пълен грим и не мога да си позволя да сложа силно хидратиращ околоочен. По тази причина го и купих. Геловете също не са сред предпочитаните от мен продукти, но сложа ли крем върху очите, сенките гарантирано ми се събират.
    Цената на Essentials Moisturising Day Cream е около 4 лв при намаление. Опаковката е 75 мл.

3 коментара:

  1. ползвала съм този крем само един път и лицето ми стана на петна ...и много съжелявам че съм го ползвала дори да беше само един път..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямах такива проблеми аз. Просто не ми е достатъчно хидратиращ за студените месеци. Да не си направила алергична реакция?

      Изтриване
  2. И аз съм ползвала този крем ,както и нощният и почистващият гел миналата година. От кремовете съм доволна,но от гела не съм,не върсеше никаква робота.

    ОтговорИзтриване