събота, 17 май 2014 г.

Oriflame Pure Nature Pear & Nectarine

     Pure Nature Pear & Nectarine е лимитирана серия от лято 2013 г., която съдържа крем за лице, измиващ (почистващ) гел и околоочен гел. Средна хубост са продуктите според мен. За такива като моя милост с нормална към суха кожа на възраст 20-25 год., търсещи само хидратация и освежаване за лято/есен, са идеални. Като се има предвид, че в комплект струваха 10тина лв, за луди по плодовите нещица и цветните опаковки, беше грехота да не ги опитам. :)


     Нежни са към кожата и имат лек флорален аромат (круша и нектарина). Не предизвикаха никакви раздразнения. Останах доволна и с удоволствие продължавам да пробвам подобни новости, които пускат. За съжаление са в каталозите за 2-3 месеца и след това идват нови, но обикновено ги пускат на страниците с намаление (до изчерпване на количествата) и можете да си набавите отново. Така и направих аз. Наскоро имаше крема и околоочния гел, веднага ги поръчах.
    Гела за лице (Face Wash) е много икономичен. Отворих го в началото на октомври и приключих опаковката преди дни. Разбира се, пътувам веднъж месечно и когато съм у дома ползвам друго (не го нося с мен). Но като се има предвид, че през седмицата съм всеки ден на лекции и зимата особено се гримирам в пълен комплект, да речем съм го употребявала около 20 пъти месечно. При всички случаи за ежедневно ползване ще стигне поне за 4 месеца. Нужно е малко количество за цялото лице. Почиства ми грима и спиралата без проблем. Единствено, както всеки друг гел не може да се справи със Супершок моливите на Avon -  тях само мицеларната вода ги сваля. След измиване чувствам кожата си освежена и почистена. Не ми изсушава. Друго не търся от такъв тип продукти. С 2 думи - доволна съм, бих го купила отново. Опаковката е 150 мл, цената беше 4-5 лв.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26382
   Крема за лице (Face Cream) е също толкова приятен, колкото и гела. Със стандартната текстура за крем - нито прекалено гъст, нито много течен или лек. Нанася се лесно и попива бързо, но хидратира нормално. Усещам кожата си свежа, отпочинала. Самият аромат е някак отпускащ и ти е приятно да го ползваш. Опаковката е 75 мл, цена ~ 4 лв. Стигна ми за 3-4 месеца. Може да се ползва като дневен и нощен крем.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26383
    Околоочния гел (Eye Gel) за мен не е нищо особено. И в други публикации съм споменавала, че харесвам и търся силно хидратиращи продукти за кожата на цялото си тяло, затова геловете ми идват прекалено леки. Те също овлажняват зоната около очите, но за момента. Ползвам ги сутрин, когато ще правя цялостен грим и искам сенките ми да издържат без да започнат да се събират след 3-4 часа. Ефекта от тях е освежаване, аз усещам охлаждане и както писах моментно хидратиране. В никакъв случай не определям продукта като лош, просто моите изисквания са други. Но забелязвам, че доста момичета харесват точно такива бързоабсорбиращи се кремчета/гелчета и вероятно на тях би им допаднал. Единствено от този продукт от трите ми е останало 1/3, споменах вече защо. Но си взех ново, за да съм подготвена есента, когато започна да се гримирам активно. Количеството е 15 мл, цена - около 3 лв.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26384

Няма коментари:

Публикуване на коментар