петък, 27 юни 2014 г.

Essence Sun Club all-in-one bronzing highlighter Blondes

     Прословутия бронзиращ хайлайтър беше пуснат през есента на 2013-та от Essence и се оказа много желан продукт, съответно вносителите на марката в България не решиха да ни зарадват с него, както винаги. Наскоро обаче по щандовете се появи по-тъмния вариант, който не мисля е толкова търсен, но поради липса на светлия се купува.


     Видимо е, че и аз съм била от "феновете" и направих необходимото за сдобиването с "Essence Sun Club all-in-one bronzing highlighter Blondes". Нормално и по закон, не ми хареса. Защо ли? Чудих се каква функция трябва да изпълнява и не успях да намеря отговор на този мой въпрос.


    Няколко пъти с различни четки и в различни комбинации се опитвах да постигна ефект като при обикновен руж и хайлайтър, но не успях. Самата комбинация от цветове или начина на разположение на ивиците, за мен го правят неприложим. Като текстура е ок, блестящ и "мек", т.е. лесно се взима от него. Но опитам ли се да смеся от всичко, нанесено на скулата, става едно голямо мазало.



    Заприличвам на петниста хиена с него, все едно съм спала цял ден гримирана и от ружа и хайлайтъра са останали някакви "точки". Смесено от всички ивици = кафявооранжев цвят, какъвто не ми отива и слагам наравно с керемиден. Не може да се получи и плътен хубав контур, защото сякаш не може да полепне по кожата.



      Тук успях да хвана най-светлата част, за тъмната вече нямах нерви.

   Цената му беше 2,95 евро по спомен (9 гр). Не бих препоръчала покупка на никой без проба, освен ако не го вземате с "блогърска" цел, т.е. за сравнение и от любопитство. Ако търсите лесен за употреба и продукт, който дава добър ефект като бронзър, руж или хайлайтър, то се насочете към такъв с точно предназначение, а не 2 или 3 в 1, защото подобни all in one обикновено не вършат да не кажа никаква работа. Общо взето за мен е красив в кутийка, но неизползваем продукт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар