понеделник, 16 юни 2014 г.

Kiko Cupcake 650

     Kiko Cupcake 650 е поредният пясък от сладката колекция, който реших да взема и добре, че го направих. Щях да съжалявам. Не му се чудих дълго, понеже знам че ще го махна лесно след това. Желаещи винаги има, но не ми е целта това. Старая се вече да купувам нещо наистина хубаво и различно. Миналогодишния 639 хич не е толкова готин. Слива ми се и цялата ставам в брокат при свалянето.    

     Този обаче е съвсем друга бира. Не знам как са го забъркали от Кико, но си представете все едно сте потопили ноктите си в плодово мляко с парченца праскова. Страшно сладко стои. Има и някакъв много дискретен блясък на определена светлина, но не е брокат, а от самият финиш на лака. Покрива идеално на 2 слоя и изсъхва доста бързо. До 10 минути можете да вършите каквото си поискате. И освен това е много траен. Трети ден и нямам никакви забележки, а изобщо не го пазя. С другите, които носих е същото. Останаха ми още 3 за проба, очаквам и от тях да съм доволна! Въобще тази колекция се оказа супер сполучлива и според мен е по-добра от миналогодишната лятна Sugar Mat.
     Направо съм влюбена!


     Със светла кожа съм и лек жълт подтон, не ми се слива и не изглежда като блажна боя. На тен сигурно ще стои още по-яко. За съвсем бяла кожа обаче... нямам представа. Пробвайте. :)
Цената му беше 2,90 евро и в момента е толкова - цък. Има само 5 цвята останали и единия от тях е именно 650...побързайте, ако сте сръчни и се справяте с поръчките. На слънце:


      И останалите, които съвсем скоро ще ви покажа...

     *** Тук нямах търпение да ги пробвам и набързо действах. Още не бях оформила маникюра. Боря се с 2-та ми цепещи се показалеца от месеци. Постоянно човъркам нещо с тях и все са тънки като вестник, съответно се чупят ъглите и се налага да ги скъсявам. Сега уж ще се старая да ги пазя. Дано го направя!
      ДЗП-то между другото е мнооооого готино. Чудех се какви ще са тези балончета с шоколад, а те били един вид обвити в "ципички" и пукат забавно. Опитайте го. И класическото с банан ми хареса. Сложили са им едни дълги сламки, като телескопи направо. :)))


2 коментара:

  1. Страхотен лак. От къде си взимате Кико лакове? Не мога да си намеря, а много ми се иска да ги пробвам.
    хх Цвети
    cvetybaby.com
    Instagram Facebook

    ОтговорИзтриване