неделя, 29 юни 2014 г.

RUBELLA Дева Natural Beauty - балсам за ръце Папая

    Още един много добър крем за ръце на българската фирма Rubella (Дева), е именно балсама с папая. Купих го, понеже останах впечатлена от ефекта и аромата на този с какаово масло, за който ви писах вчера. Признавам си, че чак сега поглеждайки снимките, видях че е балсам за ръце. Учудих се като го ползвах заради леката текстура, но въобще не погледнах какво пише.



    Видимо и от снимката на ръката, консистенцията му е по-лека и е по-воднист, но това не го прави лош. Определено си изпълнява обещанието за "изглаждащ" ефект, указан на опаковката. Кожата става супер гладка, сякаш са запълнени всички бръчици по нея. Още от първото намазване ще го усетите. И макар течен, ако сложите повечко в жегите ще направи ръцете ви доста "хлъзгави", все едно са ви изпотени. Поне при мен беше така. Затова препоръчвам малко количество и да втривате само в горната част на китката - дланите ги пропуснете, освен ако не е вечер и не сте готови за лягане. Абсорбира за бързо (за секунди) и няма нужда от дълго масажиране.



    Аромата му е много деликатен и лееееко сладни. Очаквах по-силен, но е поносим и подходящ за топлите месеци. Папаята е загатната и не удря в носа като компот. Допадна ми, макар да съм фен на силноароматизираните продукти.


    Като се има предвид, че не оставам без крем през деня и мажа поне 3-4 пъти, ми е интересно какво би направил с по-суха кожа или човек, който ползва рядко крем.
    За цената си от 1 лв, мога само да го препоръчам. Ако обичате плодови аромати и с лека текстура подобни продукти, вземете един за проба. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар