вторник, 8 юли 2014 г.

The Black will never go out of style

     Не знам как се пречупих да пробвам полите, модерни за този сезон - тип балон, и да ги харесам, но моята макар да не я одобрявам особено заради простата материя и нескопосани райета (направих грешката да поръчам от olx.bg, защото не ми се даваха 50 лв в реален магазин), напоследък ми е много удобна и смятам да си потърся нещо подобно едноцветно. За жегите ми е идеална. Обикновено досега съм я носила само с черни блузи, но с бяла също стои добре. Въпрос на предпочитание и вкус.


 
    Исках да сложа златните пръстени и колие, които си взех от ХМ последно, но така съм ги прибрала пак, че все едно съм ги скрила. Не успях да ги намеря и затова избрах едни нежни обеци със светлосиничко камъче, понеже сложих такъв цвят молив във вътрешния ъгъл на окото.

     Чантата и сандалите нямах много време да ги мисля. Гледах да имат по нещо общо откъм цвят поне. Улиците ни в момента заради ремонтни дейности са в ужасно състояние и платформите са за предпочитане, иначе целите ми крака стават в прах.






      Гримът е доста блед отново, заложих на златно, розово и светлокафяво за очите. Червилото е светла диня, на снимките май хич не се забелязва... но е на Catrice 210 Pincadilly Circus. Който го има или го е виждал, би се сетил за реалния цвят.




     Лакът е новата ми неонова любов China Glaze Thistle Do Nicely. Само да придобия мнение относно трайността и ще ви го покажа. ;) 


Няма коментари:

Публикуване на коментар