събота, 26 юли 2014 г.

Розови придобивки

   Привет :-)

   Един съвсем бърз пост, докато не съм натрупала пак цял куп неща и да се обяснявам на дълго и широко. :)
   Повлияна от съфорумка и нейните снимки в четвъртък, не се стърпях и я помолих да ми вземе от новите предложения от Лидл, т.к. тук го закриха - тениска с Hello Kitty и симпатични маратонки в любимият ми зелен цвят. Промоцията е от 2-3 дни, но в София доста бързо ще се разземат предполагам и затова реших да ги покажа веднага.


    Имам сума ти тениски, но каквото видя с Кити и не се сдържам. Отдавна уж не се мисля за дете, но явно все още живее в мен "част" от него. Ако сте дребнички, както мен, размер S дори ще ви е дълъг и леко широк. Аз не харесвам впитите и къси, затова я взех. За всеки ден да я нося, ми е екстра. Цената и е 10 лв. Има и бели с Мики Маус, но за други разцветки не знам дали има.

    Маратонките са много свежарски. Изглеждат удобни. За спорт мисля да ги ползвам, защото такива цветове са ми свидни да ги цапам или поне из нашите прашни улици. Те струват 20 лв. Използвам снимките на момичето, т.к. сега не стават хубави.





    Балсама на Нивеа искам от доста време, но да си призная макар и 5 лв, не ми се купуваше и чаках намаление, защото знам колко ще го ползвам. Много се изкушавах, но си почаках и ето - сега е мой за 2,50 лв. На 50 % са в ДМ всичките такива в кутийки. Ако не сте си купили и вие, нападайте. :)
    Лака е p2 "010 Adorable". Аз го взех за желаещата и останах без него, защото се изчерпа. Тя пък реши, че и е перлен и не го иска. Приютих го на драго сърце. Щастието е пълно. :)

    На последно място, една рокличка, която взех съвсем случайно наскоро, но се оказа находка. Търся и повод да я разходя. Чудя се и с какви сандали би подхождала, приемам насоки.






     Спокоен уикенд.

3 коментара:

  1. Маратонките са супер! А удобни ли са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На първо обуване да, но снощи ми ги донесоха и не съм ги носила още. Отговарят си номерата - 38 номер нося и са ми идеални.

      Изтриване
    2. Благодаря. И аз побързах да си взема (:

      Изтриване