четвъртък, 3 юли 2014 г.

Nature of Agiva Peony Body Scrub

          Влезне ли човек в Елитис може да излезна с цяла торба дори да не е имал намерение да купува нещо. Така се случва и с мен често, а и скромната му цена от 3,50-3,70 лв, ме накара да го купя. Мислех, че частиците няма да ексфолиират добре и ще са малко, но уви. Напоследък все повече се уверявам в качеството на нашите марки и продължавам да тествам нови продукти с удоволствие. Цените са приемливи, какво повече да искам.
           Ексфолианта се води за лице и тяло. С екстракт от божур е. Аромата за мен е по-скоро на роза, но има и леко цветна нотка. Приятен е, усеща се нормално откъм интензивност и не дразни или поне на мен ми понася. Разгръща се и в банята, но след измиване не остава по кожата и си нанасям какъвто лосион искам. Няма опасност от смесване на миризмите.


    Текстурата му е му е много лесна за употреба. Прилича на масло за тяло, но не е твърдо като тези на Боди Шоп. По-лека е. Ексфолииращите частици са от кайсиеви ядки.


      Кутията е от стабилна пластмаса и се затваря плътно. Няма начин да се разлее. Запечатан е с фолио и като цяло абсолютно всичко от серията (имаше гел, тоник мисля, серум, крем за тяло и още няколко неща) беше запечатано. Взех насляпо и се надявах да ми хареса аромата. Видях и с маслина, вероятно ще пробвам и от нея. С роза също има.

                                                                    
Състава:

      Достатъчно груби са за кожата на тялото и ексфолиират добре, почистват и освежават без да пресушават кожата допълнително и на суха мисля ще се отразят чудесно. Пробвах го и на лице разбира се. Очаквах да ми дойде груб, но уви. Може би, защото там не натискам толкова (нежна част е) и сякаш самия ексфолиант си знае работата, почиства без да дразни и да е груб. Ако търсите обаче нещо дълбокопочистващо, то това не е за вас.



         За зимата според мен ще е много подходящ. Останах приятно изненадана като цяло и се радвам, че го купих. За цената си е повече от добър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар