понеделник, 25 август 2014 г.

Avon Arabian Glow "Vibrant Spice"

    Добро утро и усмихната нова седмица. :)

    Преди 10 дни пробрах една от последните ми взети палитри, която е от лятната колекция Arabian Glow на Avon и тази сутрин отново гледайки снимките с грима, макар да не ми харесва достатъчно, реших да ви го покажа. То лятото свършва, а аз сега се сетих.... но докато напълно не са я махнали от каталозите, ако някой я хареса да има време да реагира.



    Знаете, че Avon промениха формулата на сенките си с по-добра. Новите палитри са с прилична пигментираност и има мнооого малко разпрашване, но е нормално. Лесно се работи с тях, преливките стават от раз. Да си призная, че най-хвалената Berry Love при първо носене не ми хареса, но тогава бързах и четките ми бяха изцапани, та не го отдавам на нея. Но тази не се оказа никак лоша.
    Vibrant Spice съдържа 4 цвята - златно, бежово-розово (цвета под златното, не мога да го определя точно), лилаво и кафеникаво/бордо. Можете да направите по-силен грим като напластите или лек ежедневен като вземете малко цвят. Аз нанесох над HD базата на NYX. Грима не мръдна от сутринта до вечерта, при все че температурите бяха 30 + градуса.
Кръстих го летен залез, защото точно на това ми прилича. Можеше да е мноооого хубав, но напоследък в сгъвката не ми се получава нещо. Отдавам го на гадното време, от което постоянно ми е скапано и умряло. Нямам настроение, та така.... Стига съм ви се оплаквала, а да покажа какво направих. :)




  
       Лилавото сложих в началото на долните мигли, а от средата докрая прелях с кафявото.
       Незнам колко се вижда, затова споменавам. Аз виждам леко като акцент, но понякога мониторите лъжат. :)



     Златното не е циганско за мен, а отваря погледа и виждате как светят очите без да са прекалено "цветни". Дори за някой да се струва много, според мен сега е сезона на този тип гримове. Експериментирайте на воля. 
     "Vibrant Spice" поръчах за 10-тина лева и не съжалявам. Нямам точно такива нюанси, а предвид качеството е една добра инвестиция.    

    Червилото е Hibiscus от серията Ultra Color Rich и честно казано коралово щеше да стои много по-добре от това, но не прецених. Следващият път ще се поправя.

    Приятен ден ;-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар