вторник, 12 август 2014 г.

p2 Sandstyle 120 Dreamy

   Поредният пясъчен лак и един от последните, които пусна немската марка сред колекцията си "Sand Style", е този прекрасен тюркоазен цвят.


 
Много блестящ и ако харесвате някой от следните, то и Dreamy би ви допаднал: Zoya Charla, Orly Halley's Comet, Essence Choose me, OPI Catch me in your net, Wet n'wild Teal of fortune. Доста отдавна са ви познати предните няколко лака, в случай че сте запалени на тема маникюр и лакове като мен. Всично тръгна от OPI Catch me in your net и останалите профи марки не останаха по-назад, след това излезнаха и бюджетни заместители. Essence отдавна не се продава, беше от старите опаковки и цветове. Catch me in your net, Halley's comet също са спрени и се намират трудно, но честно казано не са кой знае какво и можете да минете без тях. Щом аз като фенка на тази гама не заприпадах. :) Е, имам си Halley's Comet естествено.



    Dreamy покрива на 2 слоя, съхне за около 10 минутки. Хубав цвят е, но вече трудно ми хваща окото нещо и не се впечатлявам лесно. Не знам защо, но 120 Ocean Crush (Isadora Sugar Crush) ми допадна повече. Намирам ги за сходни като Изадората сякаш е идея по-наситена. Показвала съм ви я пролетта, ако не се лъжа с още 1-2 на марката.



    За 2 евро не е лош и когато ме мързи или нямам време, пясъчните лакове са добро решение. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар