петък, 1 август 2014 г.

Vintage Romance

    Търпението ми да пробвам Романтичната палитра на Sleek се изчерпа  и днес се предадох. Макар и топлото време, се гримирах с нея и се очаровах от качеството й. Но искам да я понося известно време, затова ще изчакам и по-нататък ще дам крайното си мнение за нея.


      Все още не мога да хвана цаката на матовата база на Zoeva, затова ми се събират и леко сенките. Явно слагам много.


               Тук без светкавица, много добре мисля че ми изпъкват очите с тези сливови нюанси:





    И понеже мерака да разнося новите ми сандали беше голям, а ме чакаше и рокля в този стил, мисля че се получи добра комбинация. Допълних с черно-бялата гривна, а резултата е ето такъв:




    Изобщо не очаквах, че при тази височина могат да са толкова удобни сандалите. Сериозно ме сърбят ръцете и за сините вече. Стига да не са изкупени, докато пуснем поръчка. :)





    За пореден път се убедих и колко ни съвпадат вкусовете с приятелката ми. И двете се бяхме облекли в долу горе един и същ стил, като ме видя и се сети за гривната (понеже й подарих подобна на моята). Все едно се бяхме наговорили как да сме. Ето я и нея с рокличката като синята, за която ви писах вчера и показах. :)



    Сандалите са от Deichmann, чантичката-клъч от Avon. Роклята е Goldigga.

    Надявам се август да се "смили" над нас и да е по-слънчев и приятен, за да можем да се насладим на оставащите 2 месеца лято. Смляха ни тези дъждове и градушки, пфууу!
    Приятен и слънчев уикенд!

6 коментара:

  1. Браво! Страхотни сте и двете :) Аз бих заложила на по-тъмно червило обаче ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда, не беше особено подходящо, но очите бяха в тъмно и исках нещо светло. Понякога ми е много трудно да избирам цвят за устните.

      Изтриване
  2. Много красиво!
    На мен пък ми харесва с това червило.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежни цветове. Страхотен грим :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Тези цветове наистина са супер и можеш да направиш и по-тъмен грим с тях. Радвам се, че взех палитрата :)

      Изтриване