петък, 19 септември 2014 г.

Essence Soul Sista Mojito Green

    Mojito Green е част от стара лятна колекция на Essence - Soul Sista, от 2012 или 2013 г, но ми е много любим и преди няколко дни се присетих за него. Нося го за втори път, мнението ми не се разминава и сега с тогавашното. Тук е момента да кажа и колко лайка събра в профила ми в Instagram - цели 110. Най-харесваната снимка от всички мои досега. Значи има защо да си го обичам толкова. ;)
    Лятото може да се каже, че свърши и нося за последно тези дни подобни цветове. Чак ме е жал и не ми се посяга към тъмните, но и температурите ме предразполагат вече. Не ме влече към неони. Започнах и гримово да се ориентирам към есенните тонове.
  


    Много лесно се нанася, като масло. Дори на един по-плътен слой покрива, но аз слагам 2 тънки. Има чуден златист шимър, но основният яркозелен цвят е разкошен и се откроява дори на бяла ръка. Подходящ е и за пролетта според мен. Издържа 3-4 дни. Другият коралов лак, който имам от тази колекция, също ми е любим. Общо взето от старите лимитки имам готини попадения. А цените им са от 2-2,50 евро са нищожни и си заслужават. Само да внасяха тук всичко.....



    А кой е вашият любим зелен лак?  :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар