понеделник, 22 септември 2014 г.

Flormar Sugar Candy SC09 Sugar Plum

     Sugar Candy е една от последните колекции на турската марка Flormar, която съдържа 10 цвята. Всички са блестящи, с едър шимър и като се замисля наистина напомнят на бонбони. :)
Повечето обаче, доколкото успях да разгледам наживо са с т.нар. sheer консистенция, т.е. непокривни или поне прозират на дълги нокти. Има и няколко по-тъмни, които не са ефекти и могат да се носят самостоятелно. На тези суочове изглеждат нормално всички, но по-светлите и розовите особено, за мен откровено са подходящи като ефект.
    Много исках да взема номер 7, който изобщо не е лилав, както изглежда навсякъде. Меден кафеникав цвят е със златисти и лилави частички. Не знаех обаче как ще стои на ръката ми и затова не рискувах. Избрах си SC09 Sugar Plum, който е тъмнолилав. Един от любимите мои цветове, а и подходящ за следващите 2 сезона.



    Нанася се сравнително лесно, като е идея по-гъст от нормалното и го има онова свличане на моменти, ако не сте внимателни и решите да повторите с четката на току що лакираното място. Като цяло нямах проблеми. Балони и точене също. Сполучлив се оказа с 2 думи.


     Четката му е като на останалите лакове на марката, които са в същите шишенца.
     За трайност напоследък не мога да говоря, защото ми се цепят ноктите. Като имате предвид обаче, че стоях доста време във вода за ден имаше мнооого леко ожулени връхчета. Мисля, че при здрав маникюр би издържал прилично 3-4 дни.


     Както се вижда, 11 мл е, цената навсякъде където го видях беше 4,95 лири. (1 лира ~ 0,70 лв)
     Има хубав блясък и самостоятелно, но за да изпъкнат частиците, ви е необходим един слой плътен топ лак. Аз знаете ползвам Poshe Dry Fast Top Coat. Виждате какъв стъклен блясък прави. :)

1 коментар: