сряда, 24 септември 2014 г.

Kiko Magnetic Nail Lacquer 705

     До ден днешен какви ли лакове не излезнаха на мода, но най-много брандовете спечелиха от пясъците според мен. След тях никоя колекция и цвят не успя да задържи интереса или поне засега. Преди 2 години хит бяха магнитните, които "изчезнаха от хоризонта". Аз също ги бях позабравила, но последният месец сякаш се осмирих и започнах да ползвам, пробвам нови (неслагани до момента) лакове. Предните 2 години бяха лудост. Постоянно поръчвах, получавах от приятелка от чужбина и в следствие на това натрупах огромно количество. Сега съм решила само да се наслаждавам на красотите. :)
     Kiko Magnetic 705 имам отдавна, но все не му идваше реда. Намерих време и надвих мързела да се "омагнитя" миналата седмица и се харесах. Очудващо, защото свикнах с пясъците и сега се опитвам да се върна и към нормалните лакове. Имам много красиви и не искам да застояват. Мисля че успявам, няма ги балоните и към пясък не посягам. Наситих им се.
    Цвета на 705 е тъмносин с уклон към зелено. Не мога всъщност да определя точния, но на снимките го виждам реален аз. Шарките ги направих с магнит от Голдън Роуз, първият който пуснаха. Разтръсквате лака, за да има навсякъде от магнитните частици и нанасяте плътен слой. Веднага хващате магнита и доближавате като внимавате да не залепите за нокътя и да оплескате положението. :) Шарките стават за секунди.



     Не препоръчвам като задължително топ лак, защото дори час след като се направих, се поразмазаха леко на 1-2 пръста шарките. Естествено няма да е много траен резултата, но става бързо и на следващия ден отново можете да се лакирате, ако не ви хване мързела. :)
    Нямах никакъв проблем със съхненето и за първи път на едната ръка останах без топ, след като видях че няма нужда от такъв. За 10 минути максимум бях готова с маникюра и можех да правя всичко.
    Цената му бепе 4,90 евро тогава (редовна), а в момента са на 1 евро. Нямат търсене и нормално, а и 10 лв не струват реално със сигурност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар