събота, 4 октомври 2014 г.

Avon Matte Inky Blue

     Не помня от кога не съм носила матов лак (изключвам пробата на зеления мат на Golden Rose, който наскоро ви показах). Последните седмици не мисля въобще и грабвам от кутията някой лак, непробван досега или просто защото на момента решавам, че ми се носи той. Така стана и с "Inky Blue".
     Напоследък посягам все по-често към тъмни нюанси, но... много ми харесват. Знаех, че няма да е траен, обаче на следващия ден щяха да ми правят преливката с гъбичка и буквално за една вечер не ми се занимаваше с по-старателно лакиране (база, слоеве лак и топ). Не бях пробвала и без това Avon-a, та за 2 минути набързо се налакирах.
     Само на един слой е, лесно го нанесох и изсъхна за има няма 5 минутки. Вярно, че на следващия ден вече беше като след 3 дневно стабилно носене, но това не ми пречеше и скоро може пак да го уважа.:)





  
    Има фин шимър в бледо червеникаво (не мога да определя точният му цвят), но на нокът виждате се забелязва само на силно слънце и не разваля красотата на дълбокият син цвят.
    Напоследък светлината ми изиграва лоша шега и не ми се получават особено снимките, в нета обаче е пълно и там можете да разглеждате на воля суочове. ;)
     Матовите лакове на марката отдавна няма по каталозите, взех ги в последния момент, точно преди да ги свалят и се радвам. Имам лилавият, черният и Inky Blue. Бях взела червен също, но го подарих. Не беше кой знае какво на фона на красивите Zoya & Opi, които притежавам. Ако все пак ви харесва и искате подобен, то в дрогериите със сигурност можете да намерите нещо подобно. Флормар и ГР имат матови серии, а с матов топ лак превръщате всеки обикновен в такъв.
     Хубав и спокоен уикенд ви желая, не забравяйте да се усмихвате въпреки мрачното време. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар