понеделник, 13 октомври 2014 г.

Avon TTA "In Bloom"

      "Успехът на трилогията главно се дължи на цветята. През 2006 г. серията се сдобива с още един аромат - TTA “In Bloom”, създаден от гениалния парфюмерист Фирмених, чието портфолио включва огромно портфолио за известни марки като Гучи, Вера Уанг и Версаче. Той създава невероятна бленда от портокалов цвят, индийски жасмин, преплетени със свеж червен грейпфрут и слънчева лилия. През годините Today, Tomorrow, Always има множество специални издания и любилейни опаковки като: Diamond, Heart, In Love и Romantic Voyage, както и мъжки аромат."

     TTA In Bloom е един от малкото правещи впечатление парфюми на Avon не само на тези, които ползват масова, но и селективна парфюмерия. Затова и той бе върнат в продажба отново тази година.
     Трудно ми е да описвам аромати, защото всяка кожа и нос са различни. С няколко думи ще опитам, но най-добре е да си вземете мостра и от нея да прецените дали е вашият парфюм.
Въпреки цитрусите (грейпфрут) и познатите ни бели цветя, не е стандартния цветен с леки плодови нотки аромат. За първи път виждам в пирамидата "strelitzia" и вероятно тя е елемента, на който се дължи уникалното в In Bloom. Начина, по който са съчетани грейпфрута с лилията и жасмина, ми напомня много на едновремешните "ретро" парфюми. Първият, с който го свързвам е Agent Provocateur. Шипър ли го водеха не знам, но за моя нос и кожа има нещо общо.
     На снимките виждате 2 флакона, този с по-тъмната течност е старата формула, а вляво е новата. Сякаш има лека промяна, но разликата в годините им е поне 6-7.




     Усещам и нещо сапунесто, креместо в аромата, което ме препраща към Essence/Musc на Нарцисо. Убийте ме, не мога да си спомня кой точно от двата ухаеше на чисто и прано. Но намирам дори и малка прилика с тях. Ако сте почитатели на Narciso Rodriguez, хвърлете око и тествайте TTA In Bloom.
     Трайността му е много добра. Върху мен се задържа цял ден. На улицата парфюмните маниаци могат и да го помислят за "находка", ако не го познават. :)



    В следващата кампания е намален на 22 лв, заедно с още няколко от трилогията, всички от които имам и си заслужават. Обърнете им внимание. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар