петък, 3 октомври 2014 г.

Oriflame The One Illuskin Blush Shimmer Rose

    Oriflame тази пролет пуснаха нова колекция The One (май по-скоро обновиха старата Beauty), но в началото да си призная нищо не ме грабна. Толкова постове изчетох за фдт, коректора и червилата, сенки..... та пропуснах геройски предвид наличните  количества гримове.          Напоследък обаче съм се запалила по ружовете и като видях НОВО,  реших да взема един за проба. След него отнесох и фдт с коректора, но за тях ще ви разкажа в отделен пост.
     Shimmer Rose се оказа доста хубав за руж от този клас. Да, доста малък е и ще кажете, че не си струва 10-те лева, но всъщност надхвърли очакванията ми. Разпрашва се малко, придава един много хубав ефект "румени бузки" и можете да напластявате до желания цвят. В същото време ми издържа от сутрин до вечер като избледнява леко, т.е. има съвсем нормални следи от носене през деня. Щом издържа тест, когато валеше през целия ден и бях 3 часа навън...значи никак не е лош и ако нямате предостатъчно подобни кутийки в шкафчето си, си струва да погледнете.



     Съжалявам, че не успях да направя по-добри снимки, но нямаше никакво слънце като снимах. Цвета е прасковен с фини блестящи частици, а светлата част в дясно е хайлайтър.
Аз така вземам от кутийката, че той да остава точно на мястото си. Искам да кажа, че не използвам 2 четки и да нанасям по отделно като 2 продукта. Не е прекалено блестящ и не дава ефекта на Mary-Lou manizera на The balm, но за ежедневен грим и момичета, които търсят по-естествен завършек и не искат много блясъци, е перфектното решение. С един продукт, два заека в случая - руж и хайлайтър. Удобен и компактен е, идеален за дамската чанта и път. :)
 



     Няма четка, но и без това никога не ползвам апликаторите и онези миниатюрни безмислени четки, които слагат. Огледалцето е достатъчно, въпреки че не бих го използвала за гримиране. Прекалено мъничко е, но за из път върши работа.



    Ето как стои при мен по-силно нанесен (тук вече го бях поносила вкъщи, виждате и червилото ми се е поизтрило):


    А тук леко с потупване на изпъкналата част на бузките основно:




     Мисля, че на снимките със светкавица личи по-добре. Все едно сте се изчервили леко, на мен много ми допада. В момента са намалени, ако решите да купувате (до края на седмицата).

    Изрових една забравена снимка (подготвяна преди време за пост) на старият руж, Beauty Perfect Blush "Classic Rose". Този е най-тъмния цвят от предлаганите тогава, както и в момента е "Shimmer Rose". Също беше пигментиран и траен, но си и личеше на снимки. Имам проблем с повечето ми ружове, светкавицата ги измива и грима изглежда недовършен. С "Shimmer Rose" & "Classic Rose" обаче, нямам този проблем.


5 коментара:

  1. А би ли споделила с какъв фдт си на снимките? Изглеждаш много добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Фдт е адаптиращия GG на Oriflame, от който ползвах мостра и ще поръчам следващата седмица от новия каталог. Намален е на 13,90 лв. Изравнява тена, издържа ми цял ден и стои много естествено. Не ми се врязва в линиите.

      Изтриване
  2. Имаш най-красивата кожа, която съм виждала ... :)))
    Де и моята да беше такава чиста и без несъвършенства :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, благодаря. Моята е такава, не знам от ген ли е. Пъпки (акне) никога не съм имала, но от пролетта често ми излизат пъпки от времето и климата явно.

      Изтриване
  3. Аз имам сенки от колекцията на The One и мисля,че са доста сполучливи ! Супер публикация

    ОтговорИзтриване