вторник, 14 октомври 2014 г.

Perfect S29 vs S30

    С наближаването на Коледа и снежните дни, все повече ми се носят глитъри или такива лакове, които приличат на натрошена коледна играчка върху ноктите. Много от вас обаче предполагам носят рядко или не са сигурни дали ще се възприемат с подобни, затова търсят бюджетни заместители на професионалните марки. Едни от най-добрите в коледни лакове са China Glaze, но често хубавите лимитки не се продават тук.
     Съвсем скоро отново си пробвах 2 от наличните Перфекти, а те са много добри попадения за празничен маникюр и реших, макар и рано още, да ги споделя с вас. Постоянно излизат нови цветове, а палитрата на марката е богата и понякога е трудно да намерите точно определен нюанс. Затова с време ви показвам тези красавци, за да имате време да реагирате. Пък дори и сега можете да си ги носите, напр. само като акцент. А ако не ги намерите, то със сигурност ще си харесате някой друг. Напоследък забелязвам все по-интересни Perfect-и по стелажите. В Елитис ми се струва най-добре заредено, а и в Лили има разнообразие.
      S29 е син глитър, има ситни и по-едри кръгли брокатени частици. Покрива на 2 слоя и има лесна се нанасяне текстура. Като масло е. S30 е малиненият и отново е с добро покритие, не са ви нужни повече от два слоя. Неговите частици са сребристи. Няма толкова едри като при S29, въпреки това и той е страхотен.









     Не съм им слагала топ лак, защото само си ги припомних, но определено с плътен слой от Poshe/Seche ще стоят още по-готино. Струват не повече от 3 лв и ако не сте се запасили като мен с всякакви цветове глитъри, съвсем спокойно можете да се разходите до близкият магазин и да съгрешите. :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар