сряда, 22 октомври 2014 г.

Realash - серум за растеж на мигли

     Преди няколко дни с мен се свързаха от Realash и днес вече държа в ръцете си познатия на много от вас серум за растеж на мигли. Предоставиха ми го за проба и след няколко месеца ще мога да изкажа своите впечатления от него.


     Реалаш обещава да направи естествените ви мигли по-плътни и по-дълги. Дерматологично тестван е и не предизвиква алергични реакции. Ефикасността му е потвърдена в направените клинични изследвания.
      За първи път ще ползвам такъв продукт, макар да имам не особено гъсти и дълги мигли. Интересно ми е за колко време ще има видим резултат, така че ще ви държа в течение. След един месец ще споделя дали има положителен ефект при мен, а след още 2 - трайните впечатления ще са на лице. Още тази вечер започвам употребата му.
     Продукта пристига в полиетиленова опаковка /запечатан/, което доказва, че не е отварян.


     Съставките са прилежно обозначени от десният край на опаковката:



    Ако искате да прочетете повече - това е официалният сайт на Realash България.
    Прилагам и няколко снимки на "състоянието" на миглите ми към момента/нямам никакъв грим на лицето, нито безцветна спирала/, за да мога да съпоставя след 1 и съответно 3 месеца. Със средна дължина са ми и не особено гъсти. Никога спиралите с косъмчета и за обем специално, не са ми допадали. Търся извиване, разделяне и удължаване.




     И една на цяло лице в профил с малко спирала /лек ежедневен грим/:


    Опаковката, която получих е най-малката (3 мл), но достатъчна според твърденията, за да докаже, че действа.


   *Серумът ми е предоставен за проба, но мнението ми няма да бъде повлияно от това. Снимките също ще го покажат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар