петък, 21 ноември 2014 г.

Essence Lash Princess Volume Mascara

     Няма начин да не сте чели вече за новата спирала на Есенс, която стана известна не само заради качествата, но и заради промоцията с очна линия писец. Освен това е със закачлива и кокетна опаковка, така че вероятно не е останала извън полизрението ви, ако обикаляте често из дрогериите.
   


      Опаковката е масивна и големичка, напомня ми на Мейбълинските спирали. Четката и обаче ми е трудно да определя каква форма има, затова показвам. Още не ми е като детска игра употребата й, ако беше равна и я нямаше тази изпъкналата част на четката може би щях да се справя по-лесно, но за 2-3 минути съм готова и с двете очи. Свикнала съм със силиконова от години и за 10 дни не мога с едно движение да сложа идеално. Въпреки това не се цапам почти.




      Туша и е по-гъст отколкото е този на моята любима спирала, затова не трябва да прекалявам и наслоявам. Ефекта след 2 часа иначе е ронене поне при мен. Ако сложа само един пласт, е ок и нямам проблем. От сутрин до вечер не мърда. С толкова Princess Volume Mascara ми дава леко извиване, удължаване - с 2 думи моите естествени мигли, но по-хубави и за ежедневен грим е екстра. Търсите ли драматичен ефект, са нужни 2 плътни слоя или евентуално друга спирала.
      При наистина старателно нанасяне не мога да кажа, че не се справя - удължава, извива и разделя, но за обем ми е трудно да определя. При мен май няма особено. Аз никога не съм и търсела, една спирала за моите мигли е нужно да има точно горните 3 посочени качества. Ако не се и ронеше щеше да е супер, затова ще си я ползвам когато бързам и нямам много време да доизкусурявам. Ето и как стои:




     А това постигам с любимата ми спирала Oriflame GG Supreme Length, но вече ми е за смяна и не дава толкова хубав ефект:



    Извод: Essence Lash Princess Volume Mascara е хубава спирала от дрогерийния клас, лесно се свиква с нея макар особената й четка (след 3-4 нанасяния долу горе и хващате цаката) - извива, разделя и удължава. Обем при мен придава само на един лек слой, иначе ми слепва миглите.
    Цената и е 7,19 лв и се продава в комплект с очна линия писец. 

5 коментара:

  1. На мен много ми допада спиралата и не ми се рони...Даже в момента ми е една от любимите. :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз слагам повече явно, затова има ронене при мен. При един слой, когато не напластявам, стои цял ден. :)

      Изтриване
  2. Взех я за приятелка, но се чудя дали и аз да се възползвам :)) Хубаво и полезно ревю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е лоша спиралата, ако нямаш друга и ти е интересна, я пробвай. Много индивидуално е, всеки има различни мигли и без да сложи, няма как да разбере дали ще му хареса. :)

      Изтриване
  3. Здравей, ще сложа линк към ревюто ти, под това в моя блог, защото моето ревю не е толкова положително, а виждам че всички я харесват. ;)
    http://bashaknows.blogspot.com

    ОтговорИзтриване