сряда, 31 декември 2014 г.

Essie Baby Cakes

      Прекрасни, минавам да ви пожелая весело посрещане на новата 2015 година. Нека тя бъде по-добра и по-успешна за вас. Здравето е най-важно, затова от него ви желая най-много и на първо място, а всичко останало ще дойде само да сме здрави. Късмет, щастие, любов и естествено още безброй нови придобивки. Уважавайте близките си, ценете ги и винаги да сте заедно на такива празници.


      Естествено няма как да мина и без една публикация точно днес, все пак трябва да ми върви така и през следващата година. Избрах отново да покажа маникюр, това е запазената "марка" на блога. :)
      Напоследък съм на тъмна или пък нюд вълна, та си ползвам натрупаната от такива цветове "колекция". Съвсем скоро си пробвах Baby Cakes на Essie. Оказа се приятен бледолюляков цвят, има фин лилав шимър. При нанасянето трябва малко да внимавате, иначе може да стои неравномерно, но като цяло не е много гъст и се работи лесно с него. На снимките е на 2 слоя, но все пак ако нанасяте тънки, има вероятност да се наложи и трети.


     Трайността няма да я споменавам, защото знаете че не са ми любима марка и не ми се задържат дълго. Цвета обаче е сладък и според мен би отивал на много тоалети. Може да мине за неутрален.



     Baby Cakes за съжаление е спрян отдавна, в ибей ще е скъп, но пък Essie пускат почти всяка година сватбена колекция и в нея има доста подобни, а кой знае и 99 % същите нюанси. А и в пролетни, есенни, та и зимни съм виждала. Напр. много сходен мой любимец е "She's picture perfect" (малко по-наситено лилаво е). Затова можете да следите при тях. Не бих казала, че е уникален, но сме с различни вкусове и някой вероятно ще го хареса много и ще го поиска.... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар