вторник, 27 януари 2015 г.

По-гъсти и по-дълги мигли с Realash

      В края на октомври получих от Realash серума им за 84 % по-гъсти и 25 % по-дълги мигли за проба. Преди няколко дни станаха 3 месеца, откакто го ползвам и дойде време да споделя с вас резултатите от употребата. Имах едно прекъсване от около 10 дни покрай наводнението и макар да си бях взела серума, въобще не ми беше до ползване на каквато и да е козметика. Предполагам ще ме разберете. Затова малко закъснях с поста, удължих 5 дни, за да попълня "липсващото". Първата снимка е след месец употреба, а втората след 3.



     Още първият месец имаше ефект, но за мен тогава се изразяваше положително само в дължината. Аз принципно нямам плътни мигли и не очаквах, че при мен ще подейства в тази насока. А и съм свикнала, и търся само удължаване и извиване. Наскоро се замислих и вечерно време ги пипах от корените няколко пъти, при което усетих удебеляване на косъмчетата. Определено има ефект, но не знам доколко ще си проличи на снимките. По отношение на дължината, там е по-ясно изразен и видим, особено след като сложа спирала. Ето със и без:


                                               След първият месец
                                               След третият

      Ако преди ми се налагаше да отделям по 2-3 минути на всяко око, а на лявото дори повече (там миглите ми в края са струпани на купче някак и винаги се сплескват и не приличат на нищо), сега двете са готови за толкова. И не само това - спиралата ми е свършила (Oriflame GG Supreme Length) и обирам остатъка от туша, но не се рони и ми издържа цял ден. Ползвам я, защото започнах с нея публикацията и теста. Никакво напластяване на слоеве не ми е нужно. Буквално един слой слагам и без да дооформям, сякаш ги фотошопвам. Извиват се и стават двойни направо. Чак се чудя пред огледалото дали аз не си внушавам. А на лявото ми око все едно не са дефектни вече миглите и стават като на дясното.
       Освен на горните, аз нанасям серума и при долните мигли, не знам дали други момичета са пробвали. И там ми се удължиха малко.


      Относно недостатъци - виждам, че от време на време ми пада по една мигла, но това го имаше и преди да започна да ползвам Realash. Може би падат стари и на тяхно място никнат нови. Не съм забелязала да ми създава дискомфорт, освен ако не прекаля с количеството. Сега съм си поставила за цел да следя колко време ще се задържат резултатите и бих си замислила като свърши, да си купя отново. С 2 думи - доволна съм. Не мога да преценя колко още ми е останало (опаковката ми е 3 мл-овата), но все още има. Отворих сайта сега и виждам, че са на промоция в момента. Сякаш бяха на по-ниска цена преди. До 55 лв давам. :)
Съжалявам за снимките, с тази работа вечерно време съм гроги и по тъмното знаете нищо не излиза. Тази сутрин набързо щракнах няколко преди да се гримирам. През деня няма как да правя, а и да тръгна съвсем негримирана от къщи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар