събота, 28 февруари 2015 г.

Празни опаковки

    Ето и първата порция продукти за 2015 г., които успях да изразходвам през последните 2 месеца. В края на януари не успях да видя дъно на нищо и затова отложих за този месец. Но сега пък се събраха доста продукти, днес след снимките изхвърлих цяла торба и сега ми е едно леко. Не питайте как изтрах да не ги изхвърля досега. :)
     Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil Conditioner & Treatment - ползвах шампоана от серията преди време, не ми вредеше с нещо, но и не усетих да прави нещо в положителна насока. Същото е и с балсама + терапията. Дали косата ми се изсуши от Sunkiss Jelly гела на Лореал, който ползвах месец в края на лятото, но по една шепа от двете слагам заедно с маската от серията и не виждам нищичко като ефект. Косата ми е гъста, не е изтощена и третирана, И моя приятелка потвърди, че от терапията не е доволна.


     Avon Naturals Strawberry & White Chocolate - вече съм писала за тях, но и тук ще кажа, че ми харесваше аромата много. Доизпръсквам спрея и се сбогувам с тях. Имам доста лосиони в момента, затова няма да страдам от липсата им много. Хидратира като всеки такъв продукт.
     Orifame Actuelle Cotton Dry - много харесвам део спрея със сивата капачка, който е за черни дрехи, но този ми оставя страхотни бели ивици при обличане. Аромата му е подобен на синия крем Нивеа, ако сте имали нещо с памук, ще се сетите. Не бих го взела отново, едва изтрах да свърши, освен това през зимата да не ме предпазва от изпотяване....
     Oriflame Amazonia Face Cream - любим продукт! Имам и крема тяло, от който съм измазала една опаковка и се запазих с втора. Имам и мъжката + дамска тоалетни води. Супер свежарски аромат има цялата серия. Колекцията е лятна, но през сезона ми идваше мазничък крема и сега си го доизмазах с кеф. Текстурата му е като на масло, много мека и приятна. Хидратира и омекотява чудесно кожата. Пак бих го купила, ако я пуснат.




        Oriflame Love Nature Nourishing Dry Skin Wild Rose - приятно околоочно кремче, няма аромат или аз не усещам, явно е доста лек. Хидратира, омекотява.... като всички останали. Някои сутрини обаче се събуждам с много сух контур, а серията с дива роза е предназначена за много суха кожа уж. Ползвах и крема за лице, но и той е по-скоро гел крем. Като дневна грижа е ок, но за зимата ми идва лек.
        Oriflame Feminelle Smoothing Intimate Cream - от не знам колко време го размотавам този крем. Дори не знам защо го купих. Ползвах го за сгъвките, за триъгълника логично. :) Облекчава сърбеж и сухота, но временно. Ако вечерта взема душ и го ползвам, на сутринта отново трябва да мажа. Струва ми се, че Здраве ще свърши по-добра работа.    


     Вече ви писах в публикацията за Гарниерската мицеларна вода, че харесах тампончетата на Ebelin и пак ще си взема от тях. Пастата на Himalaya Sensi-Relief за чувствителни зъби е голямо разочарование. Добре, че имаше малки опаковки в Лили. Вкуса и е сладък лекарствен, ужасен. Едва я доизползвах. Всеки път при миене ми кървяха венците, не знам как са я определили като Sensitive.... Лакочистителя на Ebelin е любимият ми. Имам 2-3 опаковки от него в запас. Маската на Himalaya Refreshing Fruit Mask е една от най-добрите, които съм ползвала. Почиства и освежава кожата ми без да я изсушава и затова мога да я ползвам през цялата година. Ухае на плодове, цвета и е пъпешов. Единствено леко пощипва, но в първите минути. Стига за около 15 пъти поне. 75 мл е.
     Pantene Repair & Protect Shampoo е най-хубавия шампоан, който съм ползвала до момента сигурно. Много икономичен, страхотна пяна прави и готин плодов свежарски аромат. Косата става мека, хидратирана, не се омазнява бързо и има блясък. Спомага за лесното разресване и с него мога без спрея ми за тази цел. Отворих го в началото на декември, като дадох 50 мл на приятелка и имам още толкова останали, които пресипах в малко шишенце. Ползвала съм 4-5 пъти през това време други. Определено пак ще си го взема като поизразходя запасите.
    Водата за уста на Dontodent не е лоша, има ментов вкус. Почиства добре, обаче на сутрин ми лепи направо и усещам вкуса ми гаден, нямам търпение да си измия зъбите. И с червената го имах този проблем. Сега взех синята, да видим как ще е и тя.
    Двете сашета - на шампоана Head & Shoulders Moisturising Scalp Care & Cleo Rice Milk, Oat Milk, Almond Milk душ крема не мога от едно ползване да ги преценя. От шампоаните съм доволна по принцип. Душ крема е доста течен и не прави много пяна, иначе ухаеше на горчив бадем, ако сте ползвали на Balea от тази серия лосиона с череша и бадем, точно на него ми напомня. Ето състава му:

 

       От кърпичките на Pom Pon Sensitive Skin останах много доволна. С една почиствам да не кажа целият си грим. Пак бих си ги взела, за път и почивки са идеални. За базата Artdeco Mineral Eyeshadow Base ви писах днес, по нататък бих купила отново. Спирала на Essence Lash Princess придава хубав обем, издължава, извива и разделя, но при мен се ронеше много и изсъхна доста бързо в сравнение с моята любима. Фдт на Bourjois Healthy Mix Serum е един от любимите ми, но напоследък съм обсебена от Maybelline Better Skin и новата ми опаковка си чака реда..... Балсама за ръце с арганово масло на Yves Rocher ми е любим също. Текстурата му е течна и много лека, но ръцете ми стават бебешко меки и гладки. Снимах съставките, не знам на коя се дължи благоприятния ефект. Аромата е остър и странен. Определено не е за всеки, но ефекта му си струва. Тубичката е идеална за дамска чанта, 30 мл. Много е икономичен. Душ олиото от серията също ми беше любимо. Серията с мандарина обожавам. Ухае на неузряла и тръпчива мандарина. Супер освежаващ е душ гела, а лосиона е с текстура като на гел при нанасяне, но не лепне. Омекотява и овлажнява кожата. Не оставя мазен филм. Имам и тоалетната вода, само че ми е почти пълна.
     От самобръсначките Xtreme на Wilkinson съм ужасно доволна. Тази я ползвах около половин година. Единствено като са нови трябва да се внимава, аз лично се порязвам по малко. Маската с шеа Oriflame Nourishing Face Mask е стандартна подхранваща маска, нищо особено. Тартовете на Yankee Candle са страшно икономични, още не мога да изгоря в единия ми изпарител Candy Cane Lane. Обаче очаквах да са по-ароматизирани или стаята ми идва голяма. В началото като се запали около масата мирише, но след това свиквам явно и не го усещам. Иначе аромата е на коледни ванилови сладки. В малката тестер кутийка на The Body Shop имах от душ гела им с червена боровинка от коледната серия. Много ми хареса и бих си купила голям.




     Свеща Seven Seconds е с аромат на роза, но има и нещо подобно в нея като червената на Glade Spiced Apple & Cinammon сякаш. Не е силна, но се усеща в близост до нея. Подариха ми я за именния ден, имам и зелена от приятелка от Коледа. Не са лоши. Много ми харесва и материала, от който са направени. Приличат на скреж. От тези на Glade очаквах много, но не съм никак очарована. Хич не миришат, трябва да ги сложа до носа си. Warm Spice ми допада повече, обаче и тя не е със силен аромат. Изпарителя е с тарта на Yankee, за който писах в предния абзац. А тези ароматизатори на Air Wick се оказаха 100 пъти по-добри от тартовете. Над 2 месеца издържат. Направила съм си машинката да пръска през 36 минути и из цялата стая се разнася. Скоро си купих с роза и бели цветя. Ще продължавам да ги поддържам.
   

    Нямаха край тези empties..... дано следващият месец не са толкова много. :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар