петък, 13 февруари 2015 г.

Essence "Take my red away" & Essie Summit of style

     "Предимството" да имате ненормално количество лакове е да не можете да носите всеки и някой да отлежава с години. Тази съдба сполетя "Take my red away" от Legend of the sky, който имам от 3 години. Да, колекцията излезна януари 2012 г. Така е като сте във вихъра си и получавате колети с 30 лака. Но да знаете последствията си ги "сърбам" още. Искам да намаля, но всичко си харесвам и не давам. От мен един съвет, не се хвърляйте на неброими количества и с едно наум купувайте. :)
      Take my red away се оказа много хубав цвят. Трудно намирам наистина покривен, почти всеки втори крем в тази гама е желе. Този е другата крайност - на един слой да не кажа беше  98 % покрил и вторият го сложих за безупречен завършек. Има си блясък и сам, нанася се като масло. За този клас няма какво повече да искам. Избрах да го украся с новото ми Essie Summit of style, което спечелих от играта на Essie Bulgaria - Essie nailfie.



Разбрах защо бг бюти блогърките го харесват. Не е рядък и не е необходимо да се "борите" с улавянето на частиците, предполагам с 2 слоя ще е покрил добре самостоятелно. Цвета му е прозрачна гел база с меднозлатисти блестящи малки и средноголеми кръгли частички и мисля, че ще си отива с много крем нюанси. Но за мен лично, като се има предвид колко глитъри имам и са ми минали през ръцете, този е съвсем обикновен. Единственото му предимство пред някои евтини е, че покрива лесно. Ако видите коледните лимитки на China Glaze, ще захвърлите Summit of Style. Но аз съм трагичен случай, така че не се влияйте от мнението ми щом се отнася до маникюр. Не ви трябва тази болест. ;) Трудно лечима е и се иска ужасно търпение и разум.



За трайност не искам да говоря, знаете че зависи от състоянието на ноктите. Аз съм трети ден с тази комбинация и имам съвсем леко на места ожулени връхчета, което е напълно нормално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар