сряда, 18 февруари 2015 г.

Oriflame Paradise

        Зимата е зад гърба ни, а пролетта може да се каже че е към края си и вече започнахме да се оглеждаме за розово, за свежи и цветни аромати. И понеже Paradise е идеалния за мен, такъв парфюм за сезона, споделям мнението ми за него.


       Флакона му е истинско бижу. Някак винтидж усещане създава златната капачка. Аромата му и рекламните снимки ми напомнят на подправковите пазари, но не очаквайте ориенталски тип. Цветен и сочен е, но по един различен начин. Не е компот, както обичам да се изразявам аз. Божурът се разгръща и слива с жасмин, а нотките розов пипер му придават точно онази тръпчивост, нетипична за стандартните парфюми с цветя. Дървесината и мускуса допълват и омекотяват сладостта като го правят подходящ за аромат, според вкуса и кожата ви, за цялата година.


      Трайността му не е голяма, издържа 4-5 часа, но пък ако имате нормална кожа и съчетаете с крема за тяло, можете да я удължите с още 1-2 поне.
 

         Парфюмните кремове за тяло са един от продуктите на марката, които с ръка на сърцето мога да препоръчам. Аз и друг път съм ги хвалила. Текстурата им е супер приятна. Като масло, но е някак въздушна и нищо общо с тази на Боди Шоп. Не оставят мазен филм, но пък хидратират чудесно и много приятно ароматизират, сравнително дълготрайно.


      Цената като за Орифлейм е доста, лично мнение, може би опаковката я оправдава донякъде, но за 45 лв ще купите приличен марков парфюм. Аз моя го взех за около 38 лв с отстъпка в комплект с крема, просто много го исках, а след това се е появявал за толкова клиентска цена. Така че си струва да почакате да го намалят. Не е нещо особено, но аз не съжалявам, че го имам. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар