понеделник, 23 февруари 2015 г.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 005 Nude

     Нюд моливът на Rimmel е познат на почти всички блогъри от вече година, ако не и повече и е много хвален. Тук естествено точно този цвят не се предлага и който го има, се сдобива с него чрез онлайн поръчка. Аз не бях чак толкова заинтригувана и не съм мислила изобщо, че имам нужда от него. Наскоро обаче Поли разпродаваше голяма част от колекцията си и по случайност го видях, та се замислих. За 5 лв не губех да го пробвам, но и както ви споделих се пазя от ненужни продукти. Доста ревюта изчетох и гледах снимки със и без, накрая си казах "ще пробвам", пък каквото такова.
     Цвета на Scandaleyes 005 "Nude" е много нежен нюд, не жълтее като фдт и макар на ръка да избива лек подтон, нанесен във водната линия е почти бял/клони към шампанско. Наистина отваря, освежава и прави погледа някак чист. Не мислете, че със и без него има коренна разлика, но определено не е като да е все тая.




     Текстурата му е като на гел моливите, мек и маслен. Нанасям го с лекота и супер бързо. За секунди съм готова. Препоръчвам и да слагате преди спиралата, понеже оцветявам долните мигли без да искам и се налага да коригирам. Естествено, ако сте внимателни всичко ще е наред.
     Не издържа дълго, при мен след 5 часа вече е избледнял и ако държите на безупречен грим, ще ви се наложи да си го носите за корекция през деня. Аз го забравям редовно и чак вечерта се сещам или следобяд, когато вече го няма. Не ми се събира в кладенчето и това ми допада много, защото бих изглеждала като току що станала и с неизмити очи. :)
     На едното око съм с молива, а на другото без, за да прецените дали ви е нужен и на вас, ако сте се изкушили и искате да го пробвате.

 

 

      На последната снимка е нанесен и на двете очи. Ползвaният фдт отново е Maybelline SuperStay Better Skin Foundation, тук мисля се вижда много добре финиша му и лицето колко е хубаво.
      Виждам, че feelunique го имат като асортимент, но в момента не е наличен. За друго място, което да е познато на повече хора не знам, освен ибей. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар