петък, 20 март 2015 г.

Avon Gel Finish Iceberg White

      Преди време ви похвалих един страхотен бял крем на Farmasi, но като знам колко трудно се открива тази марка, днес ще ви представя такъв от последните попълнения в Gel Finish серията на Avon, който е също с толкова добри характеристики. Него поне можете да поръчате, отколкото да се занимавате с издирване по магазини.
       В чужди блогове четох, че бил one coater, но е трудно да се докара на толкова. Трябва да сте много внимателни и тренирани. Аз нанесох 2 тънки, защото на места прозираше малко. И все пак мисля, че качеството му е много добро за цената си и си заслужава. Ако естествено не търсите марка от по-висок клас. Иначе препоръчван и изпитан е Essie Blanc, но аз не ги харесвам тези лакове и пропуснах.
       Консистенцията му е леко гъста, но се нанася лесно. След 3 лакирани нокътя е добре да затворите и разклатите, защото започва да става на черти. Общо взето нямам забележки. А, подходящ е и за печати, рисуване с тънка четка или пък точки. В момента можете да купите 2 броя за 7,90 лв.


                * ето го на един слой и на следващите 2 снимки вече на два



       Лакирах се в неделя, днес топа на места е помътнял и си личи, че е износен. Но работата с хартия и на компютър знаете как влияе на маникюра. Нормални следи от носене за 4 дни.


     Разкрасих "скучния" цвят с лентички в червено и получих много комплименти за маникюра си. Закачат на моменти и се отлепиха няколко, но съм доволна и пак ще се направя така, само че в други цветове и може би декорация. :)

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар