събота, 21 март 2015 г.

Catrice New Spring/Summer Make-up Products 2015

     Миналата седмица получих за проба няколко от новите продукти на Catrice, част от асортимента им за пролет/лято 2015 г. Вече успях да пробвам новата палитра сенки ''Absolute Rose" 010 Frankie Rose To Hollywood - LA VIE EN ROSE, червилото  Luminous Lips 120 "Wood Rose Propose" и моливът за водната линия Made to Stay Inside Eye.




      Палитрата 010 Frankie Rose To Hollywood е подходяща за ежедневен грим, за жени и момичета, които не харесват прекалено пигментираните и блестящи сенки и гримове. Преливат се много лесно и бързо, с база при мен издържат цял ден без да се съберат (с базата NYX HD). За избледняване не съм забелязала, но може би зависи и от ползваната основа. В началото, когато я видях, си помислих веднага "колко прилича на Naked 3", но не! Нищо общо. Може би откъм цветове само, качеството и завършека на двете палитри са коренно различни. Иначе Absolute Rose според мен, е прекрасно допълнение за код "ярки" или "тъмни" устни. Цената и е 10,19 лв.



      Опаковката и е стабилна, държа да подчертая, че пластмасата е дебеличка и когато отваряте внимавайте, ползвайте някаква шпатулка или друго - с пръст също става, не и с нокът! Ще останете без него. :)
      Най-наситено е бордото, но опушен грим трудно може да се направи. Не че е невъзможно. Пробвах, но матовият цвят е прекалено светъл за него и става мазало. Ще видите по-надолу на снимките.






Моливът Made to Stay Inside eye 010 Come Black And Stay ми направи добро впечатление, макар само 2 дни да съм го носила. Първият не се беше разписал и не успях да направя плътна линия във водната линия, при което след 2-3 часа беше изчезнал. На вторият стана и когато се прибрах в 19-20 часа, макар и леко избледнял, моливът си стоеше. Жива да не бях. Не ми люти и щипе, има много леко извън окото. Слагам го в 7,30 сутрин преди да излезна за работа. Цената му е около 5,69 лв. 


Тук съм без/с него:

Червилото Luminous Lips 120 Wood Rose Propose? е новото ми любимо ежедневно червило. Аз по принцип харесвам червилата на марката, но това от 3 дни не излиза от чантата и е постоянно в ръцете ми. Точно като балсам го нанасям. Без огледало и в движение. Цвета е приятен кафяв нюд с фини частички. Меко и много кофмортно за носене. Идеално е за забързаното ежедневие на работещите жени или пък тинейджърки, които все още не смеят да посягат към по-ярки и дръзки предложения. Трайността ще е малка при такава текстура. Върху мен обаче напоследък всичко трае 3-4 часа и не съм критерий. Макар да е с доста блясък и по-мазничко, не се разтича и събира. Изтрива се равномерно. Не подчертава и недостатъци. Струва 8,19 лв.





И грим с трите продукта, споменатият опит за опушен драматичен:


1 коментар: