неделя, 26 април 2015 г.

OPI Ali's Big Break

     Продължавам да се опитвам да извадя някаква прилична трайност от OPI, но с моята плочка явно няма да се разберат и засега се радвам само цветово на марката. Тествам новия топ лак Gel & Shine на Catrice, който ме изненада с трайност в комбинация с някои марки, с OPI обаче пак не успях. Но както и да е, днес ще ви покажа лак в любимата ми гама "червено". Е, една от любимите ми. :)
      Ali's Big Break е част от може би най-продаваната колекция Burlesque Holiday 2010, от която доста цветове си заслужават. Аз имам 4 от нея. Не е уникално червено, но различните шимър частици му придават сочност и маникюра сияе. На 2 слоя покрива добре, четката е стандартната широка и удобна, съхне долу горе бързо.



      Препоръчвам нанасянето на топ лак, защото самостоятелно няма добър блясък.



      Оплаках се от трайността му, но все пак не пада на цели люспи - само връхчетата са изтрити и като се има предвид, че трябваше да изпера някои дрехи на ръка, смятам че е ок.
      Цвета ми харесва много и сърце не ми дава да се разделя с него. А и като знам колко го търсих....Златните и розовите шимър частички не са така видим на нокът, както в бутилката. Обаче придават една дълбочина и разкошен блясък.


Няма коментари:

Публикуване на коментар