събота, 9 май 2015 г.

Dinner Time

     Обичам да снимам и когато хапвам нещо по-различно от стандартните риба или пилешко филе със зеленчуци, салата, си запаметявам като идея за повтаряне на опитаното в бъдеще. Ако ми хареса естествено, но аз не съм капризна, а и в повечето случаи добре обмислям с какво се храня. Доста промених навиците си през изминалите близо 2 години. Превърнах диетата в начин на живот, тренирам и се чувствам много добре.
     Последните дни нямах време да подготвя пост, умората си казва думата, затова днешния пост ще е само в снимки, макар и не особено добри. :)

         * спанак с киноа - никога не бях яла, но много ми хареса. Взехме на майтап с приятелка и го сготвихме у тях. Направихме кисел сос, украсихме с моцарела и счукани орехи, много вкусно беше. Прегрешихме и с чаша бяло вино. Прекрасна вечер!

       *гювече от пилешко с гъби в бял сос и шоколадов десерт - не особено здравословни, но ги ядох преди изпит за обяд всъщност. Исках нещо различно, бяха ми втръснали обичайните пилешко със салата, които ям навън и разнообразих.

         *задушени зеленчуци - нищо нестандартно няма в тях, но скоро ги преоткрих и обожавам да хапвам от тях. Ако нямате време да приготвите пресни, замразените полуготови миксове са идеални също. Слагате малко масло и сол, за 2 минути в микровълновата са готови. Редовно ме спасяват, когато съм изморена и не ми се приготвя салата като допълнение към основното ядене.

           *ориз с гъби или зеленчуци - въглехидрати всъщност ям само наобяд, но ако тренирате вечер, не е лошо да се хапват след приключване на тренировка. Мускулите се възстановяват тогава и имат нужда. :)

        *скумрия на скара - обожавам риба. Всяка седмица ям по 3-4 пъти и няма да ми омръзне. Толкова сочна и с вкусен аромат е, че си облизвам пръстите. :)

        И едно прегрешение - преди 2 седмици ядохме пица с приятелка. Не бях вкусвала от над година. Не ми и липсваше, но се присетих и реших да хапна вместо да я мисля. С шунка, кашкавал, яйце, чушка, маслинки.... май беше Верона. Вкусна, въпреки това не се изкушавам да ям редовно. Ако бях толкова послушна и със сладкото, щях да съм пушка хаха.


Няма коментари:

Публикуване на коментар