четвъртък, 7 май 2015 г.

Oriflame Very me Sugar nail Green

     Пясъчните лакове бяха много актуални през изминалите 2 лета, но последно време отшумя и тази мода. Марките спряха да пускат почти такива, обаче от време на време се появяват нови. Орифлейм не останаха по назад и в текущата брошура от тинейджърската серия Very me има Sugar Nail в 5 цвята - фуксия, ярко оранжево, кралско синьо, наситено ментово зелено и тъмно лилаво. Аз имам като първите 3 цвята на други марки, затова си взех само лилавото и зеленото. В неделя сложих зеленият цвят и останах много доволна. Текстурата му е лесна за боравене, съхне буквално за секунди първия слой. Започвайки втората ръка, първата вече е напълно суха.




     Ефекта също ми допада. Не е прекалено груб, за да дразни и не е едва изразен. Частиците са ситни, но достатъчни за такъв тип лак. Цената им е символична - 4,90.


      Green е светло тревистозелено с блестящи частици, които са много фини, но се забелязват  на слънце, а и в стая. Дискретни са, стоят някак елегантно и ненатрапчиво.




     При доста от пясъците от другите марки, които имам, дори да не кажа при всички, има зацапване на цвета и особено от фдт. При зеления тук това липсва и освен изтърканите връхчета + леко износена повърхност на третия ден, друго няма. Запечатах ги и сложих още един слой, с който ще издържа още 2 дни.

1 коментар: