неделя, 7 юни 2015 г.

Flirty fuchsia lips......or Rimmel Kate Moss Lipstick 20

      Харесвам фуксията, но когато става въпрос за наситен, пастелен цвят червило, съм с резерви и не мога да я нося постоянно. Явно обаче съм на вълни. До миналото лято едва си позволявах да излезна с подобен цвят червило, макар че нося много ярки цветове и обожавам, тази година вече съм свалила всякакви задръжки. Наскоро се престраших и сложих Rimmel 20 от популярната линия на Кейт и се влюбих.


       Много e пигментирано, също като останалите червила от серията на Кейт Мос. Само с едно минаване устните са покрити с наситен цвят. Не е сухо като матовите на ГР, но не очаквайте и подхранване. Може да имате нужда от балсам след сваляне. Рядко имам проблем с белене, затова не гарантирам дали няма все пак леко да подчертае недостатъци. Да го имате предвид, ако страдате от това.
          Гилзата е познатата на всички ви - черна и пластмасова. Лека и удобна за чантата.

  


        Има лек блясък и издържа 4-5 часа с пиене и говорене без проблем. Никакво пазене. Слагам го и забравям, че съм с него. След това се "впива" в устните и остава като стейн. Цената му е ~ 10 лв. С 2 ръце препоръчвам, ако сте достатъчно смели. :)


                  * в комбинация със сиво, фуксията стои страхотно и се откроява :)
               
        Рокличката е нашумелия модел от H&M, който се продаваше тази пролет и ви бях показала в пост с придобивки. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар