петък, 19 юни 2015 г.

Kiko Water Eyeshadow 213

     Water Eyeshadow са луксозната серия сенки от редовния асортимент на Kiko. Цветовете им са наситени, блестящи и са с много интересен принт. Предлагат се общо 27 цвята. Със сигурност ще си харесате някой, има от всяка гама и са много красиви до един. Ако си падате по семплия грим, тези ще ви дойдат прекалено. Подходящи са за подвижния клепач според мен, а в сгъвката да се опуши с матов по-тъмен цвят. Цената им е висока за този клас, но е видимо защо са по-скъпи. Често има намаления и аз моята я взех за 5,90 или 6,90 евро.

 
     Опаковката им е като на обикновените единички - пластмасова, но матова и се затваря стабилно. Отново е лека. Ако бяха вложили малко повече в дизайн, може би щях да оправдая стойността им. Не че ми пречи, аз търся качество в един продукт, но пък на този принт щеше да отива и нещо по-луксозно.



     No. 213 са разкошно тъмно смарагдово зелено. Много блестящи са, но все пак не са като глитър. Носила съм ги 3-4 пъти досега и винаги ми казват колко хубави сенки имам, макар че съм с очила и все си мисля, че не се забелязват. Освен на светли, стоят жестоко и на тъмни очи.


       Не са сухи, но не са и мазни на пръв поглед. Лесно се взема с четка от тях и полепват по клепача без проблем. Обаче и с трите бази, с които съм ги носила досега (Artdeco Mineral Eyeshadow Base, Zoeva Matte Eyeshadow Fix, NYX HD Eyeshadow Base), ми се събират след 2 часа максимум. Дори още преди да излезна от вкъщи сутрин вече са започнали и има черта в средата на клепача. Позната, която ги взе и има голям опит с всякакви марки за сравнение, сподели че също ги е поръчала с голям мерак, цвета много й харесвал, но не е намерила подходящата основа и й се събират. Не знам дали с базата в бурканчето на Артдеко или подобна, биха се държали повече. Не съм се отказала да ги нося, именно заради красивия нюанс, но са и задължаващи и ги слагам рядко.

 
  Тук са без база, на клепача по долу са със:



      При последното слагане - днес, сутринта в 7 нанесени, в 12 вече са доста събрани, цвета е избледнял и нищо общо с наситения първоначално. Затова според мен за повод и 2-3 часа носене са ок, но за повече време не е гаранция как ще изглежда.




Няма коментари:

Публикуване на коментар