вторник, 2 юни 2015 г.

MAC Hibiscus Cremesheen Lipstick

      Hibiscus е част от колекция Surf, Baby! - лято 2011 г. Опаковките са типични за сезона, носещи морско настроение, както и цветето хибискус, изрисувано върху опаковките и като златен принт върху ружа. Освен червилото, имам и лака Ocean Dip, който обожавам. От опаковката до красивия зелен нюанс.
     Hibiscus е с т.нар. за марката cremesheen завършек. Меко е, но не е мазно като някои балсами и не се разтича, а пигментираността му е средна. Не е от непокривните, нито пък от най-покривните. Нормална, дори бих казала сравнително добра пигментация за такъв тип завършек. Издържа около 3 часа без ядене. След това вече е изчезнало или има много лек нюанс върху устните.


      **Кутийката е от друго червило.



      Не изсушава, но подчертава недостатъци и се врязва по малко в гънките или поне при мен. Да го имате впредвид. Мирише на ванилия, типичния аромат за червилата на MAC.
      Цвета е ярък корал с оранжев подтон. Няма частици нанесено, но в гилзата се забелязват много фини. Стои красиво дори на кожа без тен и само с руж, спирала и молив. 


       Колекцията е стара, но марката постоянно пуска нови и все ще си намерите нещо подобно, в случай че ви е харесало червилото. :)



         ** руж - Milani Baked Blush "Coralina"


Няма коментари:

Публикуване на коментар