четвъртък, 11 юни 2015 г.

Oriflame The One Double Effect Mascara

      Що се отнася до спиралите, от години си имам любима и единствено някоя, която съм видяла как стои на близък човек, бих се решила да пробвам или ако ми подарят. Намерила съм своята и не ми се експериментира особено. Но напоследък все имам нови за проба и виждам кои четки са подходящи за мен, освен силиконовите. Скоро ви споменах, че приятелка си взе тази двойната от последната серия, която Орифлейм пусна The One Double Effect и не одобри, след което ми я даде. На мен очудващо ми пасна и от около месец я ползвам постоянно.



      С 2 четки е - първата стъпка е за обем, а втората за дължина. 


    На моите мигли след първата стъпка, не виждам нужда от втората, а и честно казано ефект от нея не забелязвам да има. С един слой само постигам дължина, извиване и разделяне, както и лек обем. С 2 думи идеалната за мен е и друго не ми трябва. Докато сложа и на двете очи, тя вече е изсъхнала и втората стъпка не прави нищо или поне, което да си струва да трупам още слоеве. Понякога дори и ми слепва малко. Пробвала съм и само по нея, става добре, но повече ми допада с първата.


      Миглите ми при клепване, опират до веждите. И за по-драматичен грим, и за ежедневен мисля е подходяща или поне за моите изисквания и вкус.
      Има съвсем леко ронене, но дори не бих нарекла ронене, просто от жегата явно се допира до кожата и оставя лек отпечатък. Общо взето нямам проблем през целият ден (10+ часа). При нанасяне леко цапам линията над горните мигли, но аз с почти всяка спирала го имам този проблем. Ако нанасям очна линия не се вижда. The One Double Effect Mascara изисква повече търкане при сваляне, бетон е. С гел или олиото с лайка на the Body Shop, по над минута масажирам и пак не успява да падне. Завършвам процедурата с тампон с мицеларна вода.


      Пигмента и е добър, туша нормален и само в началото с четката се взема повече, но и трябват няколко дни да "заработи". Цената и при намаление е 9,90 обикновено.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар