четвъртък, 30 юли 2015 г.

Balea Summer Glam Body Lotion

     Тази лимитка ви показах миналото лято в любимци, но вече тубичката е към края си и реших да й отделя самостоятелен пост преди все пак да я изхвърля. Много ми допадат лимитираните колекции на Балеа. Всяка година успяват да събудят любопитството. Бюджетни са, вършат си работата и освен това опаковките, ароматите им са страхотни.
     Summer Glam е със светъл прасковен златист цвят и има доста частички, но шимъра му не е едър. Личи си обаче и на слънцето изглежда чудно. Формулата му е по-течна, водниста, отколкото ми се иска и само това е нещото, което не харесвам в лосионите на марката. Всички са такива или поне пробваните от мен. Понякога излиза повече от тубичката и се налага да масажирам дълго, докато успее да се абсорбира. Но иначе попива бързо, а оставя мека и хидратирана кожата. Аромата не е много силен, но не е и лек. На мен лично ми мирише на кокос и шоколад. Напомня ми на онези вафли Чудо с шоколадова глазура и кокосов пълнеж. :)




     Цените им са около 3 лв. Икономични са и идеални за топлите месеци. Затова и винаги поддържам по един поне. Нагърбила съм се да измажа и динения тази година, за да имам място за нов следващото лято. :)
     Опитах се да хвана как блести на слънце, но е трудно. Не знам дали ще можете да добиете представа от снимките.


Няма коментари:

Публикуване на коментар