четвъртък, 23 юли 2015 г.

Milani Baked Blushes - Coralina, Dolce Pink, Bella Rosa

      Едни от най-коментираните, харесвани и купувани ружове през последните 3-4 години от дрогерийните марки, са тези на Milani Baked Blush. Едва ли някоя блогърка не е чувала за тях и има защо. Цветовете им са много хубави, пигментирани са, стоят красиво и цената им е добра. Освен това са и толкова икономични, че сигурно ще ми стигнат доживот. Розовия особено го изтезавам по няколко пъти на седмица и сякаш няма намерение да свършва. Струват около $ 10. Моите съм поръчвала от cherryculture, когато все още се продаваха там, а последният ми нов Dolce Pink от ибей. Скоро обаче видях, че се предлагат и в техния европейски сайт, от който смятам да се поръчам на по-късен етап от сенките Bella Eyes Gel и от матовите ружове Rose Powder Blush.


      Опаковката на Milani Baked Blush не е луксозна и особено ефектна, но не изглежда зле и дори след 2-3 години употреба, не е паднало златното покритие на някой от трите. Почти не остават и пръстови отпечатъци, затварят се стабилно и не съм имала проблем досега.
      Имат огледало и четка, но аз съм ги забравила направо, нямам навик да ползвам тези екстри към продуктите обикновено. За пътуване обаче, може и да вършат работа, ако сте си забравили тези аксесоари или за бърза корекция на грима в движение.    


      Пристигат запечатани в целофан с надпис, така че да го имате предвид, ако поръчвате.


     Dolce Pink е много красив розов цвят, с едри блестящи частици. Почти са брокатени, но не стои евтино и прекалено лъскаво. Определено за онези от вас, които предпочитат матовите или с лек като воал блясък ружове, тези ще им са "силни". Силно пигментирани са и доста блестящи. Аз лично не слагам хайлайтър, когато нося Dolce Pink. Недостатъка му е, че се разпрашва и трябва да сте внимателни. Ползвам го с мека скосена четка, 126 Zoeva, пробвах и с Елфската ми от бамбуковата серия, но става на петна и не стои добре и равно. Трайността му е средна. Нанасям в 7,30 сутрин и към 15-16 ч. следобяда е избледнял и изчезнал на места. Ако носех фдт като Revlon ColorStay, може би ще залепне по-добре, но и така не ме дразни. Розовия му нюанс е супер свежарски и придава младежки вид. В опаковката изглежда светъл, но на кожа повярвайте ми не е или поне на моята бяла кожа е по-ярък и хубав. Показвала съм гримове, на които съм с него. Светкавицата измива от наситеността, но мисля че пак се вижда. Напр. тук



     Coralina е прекрасен мандаринен цвят. Ако харесвате прасковени ружове, съм почти сигурна, че ще се влюбите в този. Отново е с едри блестящи частички, избледнява през деня и се разпрашва малко, но в рамките на нормалното. Стои страхотно и с грим в кафявата гама и коралови устни, и с pin-up. И той на кожа е по-ярък, но камерата ми не го хваща добре. И все пак, в една от последните ми публикации за грим бях с него. Представете си го 2 пъти по-наситен. И пак, още веднъж.
     Не напразно го показах в пост с летни любимци миналата година.


     Bella Rosa е с по-различна текстура от останалите ружове Baked. Тя излезна по-късно заедно с Delizioso Pink. Те са като пудра, фино смлени и още по-пигментирани. Не са напълно матови, но на лицето не се забелязва блясък. Bella Rosa е супер наситен розов цвят. С един лек допир на четката вземате достатъчно количество за едната си буза и трябва да сте много внимателни, защото ще се направите на клоун или матрьошка в противен случай. И този цвят е супер свежарски. Жена на близо 50 год., която не се гримира ме е питала с какъв руж съм. Този не изчезва/изпадва, а залепва за кожата и няма мърдане. И да избледнее, то не личи.


     На моя монитор се виждат текстурите и на трите ружа добре, Dolce Pink се разпрашва най-много.



    Ако имате нужда от нов руж или пък са ви любопитни, не се колебайте да ги пробвате. Много са хубави. Аз лично макар да имам сигурно около 20 броя, тези ги ползвам почти всеки ден. Понякога забравям за другите и посягам само към тези. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар