понеделник, 13 юли 2015 г.

Models Own Bubblegum

    Обожавам да нося неонови цветове през лятото и освен към коралово, тюркоазено, много често посягам към розово. Bubblegum придобих още с първата си поръчка от Models Own и нося абсолютно всяко лято от тогава. А за да спадне с 1/3 количеството, ви е ясно колко го харесвам. Заедно с Pink Punch, са ми едни от любимите лакове за този сезон.
     Ярък розов цвят, но не е чак неонов - не вади очи, затова и спокойно мога да го сложа на работа. Покрива на 2 слоя, нанася се лесно и с топ лак съхне сравнително бързо. Иначе без такъв ще почакате повечко време, а и от топлото понякога ми се появяват балончета, които скривам с топа. Плюс това завършека му е към матов, затова според мен е задължителен.



     Не бих казала, че цвета е уникален - има го при почти всяка една марка, но пък трайността им при мен е много добра. Спокойно ми издържат по 5 дни и не съжалявам за покупката. Днес напр. ми е трети ден и не е мръднал. Струват по 5 паунда бройката, но пускат и хубави намаления от време на време, като излизат средно по 10 лв. Ако се комбинирате с приятелки, е изгодно. ;)




    Та, ако имате възможност да ви донесат или да поръчате, не са никак лоши Models Own. Аз лично винаги препоръчвам неоните, защото са покривни като нормални лакове, а знаете колко трудно се намират такива. Повечето на пазара са желета и прозират.


1 коментар:

  1. Може да е често срещан цвят, но пак ми изтичат очите като го видя. :D Определено би ми било интересно колко ще издържи при мен. Не помня от кога не съм намирала лак, който да оцелее повече от 1-2 дена.

    ОтговорИзтриване