сряда, 8 юли 2015 г.

Refan Pink Grapefruit Sugar Body Scrub

    Вече съм ви споделяла колко харесвам захарните ексфолианти на Рефан и продължавам да тествам един по един всичките им аромати. Последно взех този с розов грейпфрут и нямам търпение да ви разкажа колко прекрасно ухае!
    Едва ли текстурата има нужда от представяне - плътна, като захар с желе. Самият цвят го прави да изглежда като онези сокове с парченца лед вътре, не мога да си спомня как точно се водеха. Все едно сте разбили лед с грейпфрут и се е получила хомогенна смес, която сте сложили да дръпне леко във фризера.



     Като кристален изглежда! А ухае толкова свежо, точно на пресен току що разрязан розов грейпфрут. И от всички тествани скрабове на марката до момента, този оставя аромата си в банята след употреба. Освен това и кожата ми ухае, дори го усещам като се движа. Намажа ли се с лосион вече няма как да остава, но не изсушава и спокойно можете да минете без такъв. Кожата е мека, гладка и приятно ароматизирана. Захарните частици са достатъчно груби и в същото време не дерат. Препоръчвам с 2 ръце за лятото. Много свеж и приятен за употреба продукт.



     Единствения недостатък е, че са неикономични скрабовете на марката. Една кутия стига за по-малко от месец употреба при 2-3 пъти седмично, но пък не са много скъпи . Струват 8 лв. Ще продължавам да си ги купувам. Имам нов с passion fruit, но чакам да изразходя трите отворени в банята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар