четвъртък, 20 август 2015 г.

AVON Color Facebook Challenge

     Обичам предизвикателствата и особено, когато става въпрос за грим, ми е трудно да откажа. Изпитвам себе си по този начин, упражнявам се и откривам нови техники и цветове, които отиват на моя типаж и лице. Ползвам доста продукти на AVON, особено харесвам червилата им и затова реших да се включа в оставащите няколко седмици от лятото, в AVON Color Facebook Challenge. Благодаря на PR консултантите, които се съобразиха с изискванията ми относно цветовете и получих продукти, пасващи на кожата и тена ми.


     Цветовете ежедневно създават настроението ни, затова ви предизвиквам да се вдъхновите от разнообразието им, като всяка седмица има свой "код" или казано по разбираем начин "нюанс". Цветови календар:

    Седмица 1: Синьо
   Седмица 2: Златисто
   Седмица 3: Зелено
   Седмица 4: Виолетово

                     Правилата на играта са следните:

  - Следвай цветовия календар и всяка седмица публикувай снимка, вдъхновена от съответния цвят. Не е задължително да е на грим върху вас. Обявете в коя седмица от предизвикателството сте. 
  - Публикувайте я на Фуйсбук страницата си с #AVONColorChallenge и предизвикайте 5 от приятелите си да се включат. Всяка седмица избирайте различни хора.
  - Не забравяйте да посочите реда на цветовете.
  - Няма значение кога се включвате в предизвикателството - по всяко време да можете да стартирате от седмица 1.
   

    Моята първа седмица започва от утре, когато ще направя и първия си грим за цветното предизвикателство. Ще използвам и мои продукти от декоративната козметика на марката (и не само), освен предоставените ми от PR.



     Нека оставащите дни от лято 2015 г. да са много цветни и пълни с емоции за вас, които да ви държат дълго. Усмихвайте се и бъдете себе си. ;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар