сряда, 26 август 2015 г.

"Mod Gold"

    Трети пореден ден съм със златен грим и не само заради предизвикателството, а защото харесвам тази гама и особено с ярко червено червило, комбинацията е много добра. Напомня ми pin-up, идеална е за почти всякакви официални поводи.



    В понеделник ви споменах колко любима ми я двойката Mod Gold (Avon) и реших пак да я понося 2 дни. Меки, пигментирани, трайни и лесни за работа. В ъгълчето сложих и от кафявия цвят от четворката "Metal Eyes" и от бялото в основата. Покрай тях пробвах и молива "Deep Plum" (Big & Daring Glimmerstick), който също се оказа хубав. Не е толкова пигментиран като Supershock, но и не прозира. Нужно е малко напластяване. Мек е, плъзга се като масло по клепача и ми издържа цял ден над сенките.


   Цвета е подобен на Blackberry от Супершок, но частиците му са по-притъпени и бие към бордо повече. Средно между патладжан и тъмнокафяво го виждам. Като сатенен е финиша.

                        * Сенките съм нанесла без база.




      Червилото Ultra Color Brilliance "Rouge Luxury" е от серия, която вече я няма отдавна, но ми е любимо. Имам и още 2 цвята от нея. Подхранва и хидратира устните, блестящите частици правят усмивката ослепителна, не се врязва в линиите и ми издържа от сутрин до обед с ядене и пиене. С молив няма мърдане от контура, иначе и да се разтича, е съвсем леко.




      Ще спомена за последен път и продукта 3-in-1 (Blush & Bronze Trio), т.к. го носих вече достатъчно - мнението ми си остава като първоначалното. Непретенциозен продукт, подходящ за жени и момичета, които не държат на перфектните скули или пък тепърва ще се учат. Може да се нанесе и леко, и с напластяване за по-драматичен ефект.




    Ружа придава много естествен мандаринен нюанс на бузките. Сякаш прави воал. Хайлайта по-скоро е като пудра с блестящи частици. Сух е за такъв продукт и нищо общо с останалите такива, които имам и съм ползвала. Полепя по кожата, но не плътно и не може да се постигне нужния ефект, типичен за хайлайтър. През деня избледнява и е възможно да стане на петна, но не е фрапантно.




    И за водоустойчивата спирала Mega Effects нямам оплаквания. Само към опаковката и четката й, че е нужно време да се свикне. Като ефект върху миглите ми, обаче е екстра. Леко извива, удължава и разделя. Няма никакво ронене през деня. Свалям я с олиото на The Body Shop и доизчиствам с тампон с мицеларна вода.


Няма коментари:

Публикуване на коментар