петък, 14 август 2015 г.

The Body Shop Coconut Body Milk

     Ако обичате кокос и The Body Shop, няма как да не се поинтересувате от този прекрасен летен хидратиращ продукт за тяло. Говоря за млякото под формата на спрей по-долу. :)



     Знаете какъв фен съм на маслата за тяло на марката, а и на лосионите за тези месеци, та и млякото успя да ме впечатли. Много е лека текстурата му, прилича на прясно мляко. Пръскате 5-6 пъти на крак или ръка и разнасяте, попива за секунди. Кожата обаче остава мека и добре хидратирана, подхранена. Вечер след душ го нанасям и на следващия ден, целият, ефекта се запазва. Не си представяйте обаче, че оставя мазен филм.


     На пипане е попило, но при хващане с 2 пръста, се усеща еластичността. Но нека да кажа и няколко думи за аромата, защото и той е важен. Обожавам козметични продукти с кокос. Един от първите, които ползвах беше на Fruttini. Харесвам серията, но The Body Shop Coconut Body Milk има най-достоверния според мен мирис на екзотичния плод. Веднага си представям някой остров с палми и кокосови орехи. Има онзи типичен за плода, на "сухо" аромат. Не е силен и натрапчив, а оставя кожата приятно ароматизирана. Задържа се около час-два, но стои близо и не прави шлейф, така че няма да ви дразни. Съвсем леко се долавя.



      Предполагам стана ясно, но пак с 2 думи ще спомена - попива супер бързо и е прекрасен, ако не обичате да чакате. Спокойно може да замести и спрея за тяло, с който аз обикновено допълвам процедурата след баня. Икономичен е. Мирише на ваканция. :)



    Цената му, редовната, е 8 лири. Препоръчвам с 2 ръце!

Няма коментари:

Публикуване на коментар