вторник, 18 август 2015 г.

Yves Rocher 24H Anti-Perspirant Lotus Flower from Laos

    Лятото е един от сезоните, в които ползваме най-много средства против изпотяване. Под формата на рол-он, део-спрей (дезодорант), стик или крем, вече е въпрос на собствен избор.
    Голяма част от продуктите обаче, за мен поне не са ефективни. Единствено Одорекс део се справя с трудната задача. Имам няколко спрея, които редувам, заедно с гъбката на Dove и Garnier Neo, но никой не ме удовлетворява и предпазва достатъчно. Съвсем случайно миналият месец попаднах на мнение за рол-оните на Yves Rocher и макар да съм скептично настроена и да нямам вяра, взех един 24H Anti-Transpirat Fleur de Lotus от току що заредения нов щанд в дрогерии Лили. Уж го взех за без алуминий, но не съм дочела правилно и се оказа, че само зеленият е такъв. Но аромата на моят толкова ми хареса, както и действието, затова въобще не съжалявам за покупката.


    Fleur de Lotus може би е познат на някои от вас, които са ползвали душ геловете Jardins du Monde. Има същият вид. Ухае на лотус - на свежо, на чисто, на пролет и е идеалния аромат за мен за такъв продукт, особено за сезона. Оставя едно приятно усещане.


    Както споменах вече, от ползваните до момента няколко средства, единствено този рол-он ме предпазва. Да не кажа на 100 %. Слагам сутрин, изчаквам да попие и цял ден няма онова неприятно усещане на мокро и грозни петна по дрехите ми. Зоната под мишниците ми е суха. Единствения проблем е ролката, ако въобще може да се счете за такъв. Излиза прекалено много продукт и трябва да се внимава. Аз въртя леко, за да не остава много количество на повърхността.




    Цената му е 6,50 лв и за мен си струва всяка стотинка. Определено следващото лято ще си взема и този без алуминий за проба.

2 коментара:

  1. Трябва да се пробва! И аз рядко намирам продукт против изпотяване, който наистина да се справя със задачата си. В момента имам около 10-тина продукта, но от нито един от тях не съм доволна.Видях в Lilly, че са сложили стелаж на Yves Rocher, така че като ходя ще им обърна по-специално внимание.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз тъкмо приключих едно Neo на Гарние, но нищо не прави и повече се потя от него. Имам и прословутата гъбка на Дав, но и тя предпазва когато си реши. Единствено от този има ефект, дори и приятелка си го взе и каза, че е възхитена. Толкова добра защита не е получавала от никой дезодорант досега. А е пробвала много марки и видове.

      Изтриване