вторник, 25 август 2015 г.

Zoeva Cat Eye Pen vs. Essence Superfine eyeliner pen

    От както миналото лято ми подариха очната линия на Essence Superfine eyeliner pen, редовно започнах да я ползвам и вече по-рядко посягам към молив. Писала съм за нея вече, че съм много доволна, но мина цяла година и пролетта реших да си взема нова, защото пигмента и взе да свършва. Затова и правих комбинация между нея и черния Супершок молив на Avon за по-наситен цвят. Избрах си тази на Zoeva, т.к. съм с чудесни впечатления от четките и сенките им. Позволявам си да направя сравнение, защото честно казано по-скъпата, а именно Zoeva Cat Eye Pen ме разочарова.




     Пигмента на пръв поглед и тествана на ръка е плътен, започвайки да нанасям на окото обаче незнайно защо, сякаш се запушва и все едно е полусуха. А аз я държа с писеца надолу и никога обратно. След първото око гримирано с натискане и зор, за второто вече нищо не мога да изкарам и трябва да я затворя за няколко минути.


      И в основата /подвижния клепач/ обикновено правя линията с тази на Есънс, а опашката единствено със Zoeva.


    На Superfine eyeliner pen не харесвам това, че писеца отпред е мек и буквално да не кажа като кашкавал, огъва се, следователно трудно се оформя извивката и затова предпочитам Cat Eye Pen, която е с твърд. Но пък тя още пуска и я ползвам редовно. Цената и е 5,50 лв. Тази на Zoeva е 6,20 евро.  Ясно е коя харесвам повече и препоръчвам. За в бъдеще най-вероятно ще си купя хвалената на L'oreal или пък Maybelline.

Няма коментари:

Публикуване на коментар