сряда, 30 септември 2015 г.

Празните опаковки за септември


     The Body Shop Banana Shampoo & Conditioner - много харесах в началото тези шампоан и балсам. Миришат страхотно, текстурата им е като на бананово пюре. Разресва се лесно косата ми, мека и лъскава е, но напоследък сякаш свикна с тях и не ми правеше такова впечатление. Бих си взела пак на по-късен етап и при някое намаление от английския сайт.
Не са нещо уау, ако го очаквате.

     The Body Shop Coconut Milk Body Lotion - разкошен и много икономичен продукт за лятото. Ползвах го 3 месеца почти всеки ден. Хидратира, прави кожата еластична и мека. Аромата е много хубав, не оставя мазен филм и опаковката е удобна, хигиенична. Пак бих го купила определено. Дори на редовна цена.

     The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil - показах ви тази опаковка миналият месец, но още имам от това олио. Толкова е икономично при мен, че го изцеждам в момента. Отворила съм го в началото на годината, правете сметка колко време е минало. Освен нова в шкафа, чакам опаковка и от новото олио за лице на Balea, та ще има сравнение. :)


      Oriflame Hydrating Face Mask - наред с дълбокопочистващите маски за лице, имам и по няколко подхранващи, хидратиращи. Тази беше една от тях. Кожата ми е чиста и свежа след нея. Не изсушава, текстурата и е бяла, като на гъст крем и ухае на крем, балсам, на бели цветя. Много добре ми се отразяваше на лицето.

      Balea Cabana Dream Body Lotion - лек хидратиращ лосион, такива са всички на Balea от летните серии и ги ползвам в горещините, защото попиват бързо и ухаят слабо, не ми пречат на парфюма. Икономични и бюджетни са, затова и си ги купувам.

      Balea Rasier Schaum - тази пяна за бръснене върши добра работа, особено за жени с много чувствителна кожа като моята. Мека и нежна е, след бръснене с нея краката са гладки. Бюджетна е и бих си я купила пак.

      Garnier Neo Fresh Blossom - на кантар беше мнението ми за този продукт и затова не съм писала за него до момента, но не съм никак впечатлена. Мирише приятно и свежо, допада ми нежната кремообразна формула и толкова. Против изпотяване обаче, през лятото в жегите не ми вършеше работа. Сутрин сякаш не искаше да попива и ходя като луда по половин час и го чакам, накрая бърша с хавлия. Вечер след душ си слагам и сутрин се събуждам изпотена, а ако нанеса преди да тръгна от вкъщи, до час вече съм с мокри петна и полудявам. Сега вече не е толкова топло и някои дни като че ли предпазваше, но общо взето не препоръчвам. Освен това се и ронеше при засъхване накрая. Пълен боклук.




      Oriflame Swedish Spa Soap Bar - любим, ще подновя. Прекрасно измива, освежава, ексфолиира кожата и я оставя чиста и мека. Не изсушава. Неикономичен е, но пък цената му от 3 лв, изобщо не е за коментиране. Няма го на снимките, защото не остана нищо от него. :D


      Ulric de  Varens Miss Varens - супер траен е този парфюм. Мирише мнооого подобно на Thierry Mugler Angel. Ванилия, пачули и сандалово дърво е основата му. Много наситен и плътен е, с 4-5 пръсвания, цял ден го усещам. Доста сполучлива имитация на Ангела.

      Маската на Balea Paradise Island не е нещо особено, но имаше хубав аромат. Подхранва и хидратира, отпуска. Има бяла кремообразна текстура.

      Alterna Vibrant color shampoo & Alterna Caviar CC Cream 10 in 1
      Никак не съм очарована от тези 2 продукта, а и като знам колко струват реално. Шампоана UV + Color Protection Vibrant Color Shampoo има бледа прасковена, прозрачна, гелообразна консистенция. Мирише на изветряло безалкохолно с портокал, т.е. едва. Измива средно добре, но след 2 дни косата ми започва да се омазнява. Прекалено бързо е за мен като се има предвид, че я мия на 4 обикновено. Крема 10 in 1 Complete Correction уж трябва да прави много неща - 10 в 1, но той освен заглаждане и леко омекотяване, което мога да постигна с обикновен балсам или някакъв финиш продукт за краищата, не прави нищичко друго. Никакъв блясък. Неговия аромат е силен цитрусов. Текстурата му е гъста кремообразна и бяла на цвят. Ако бях си взела пълен размер и от двата, щяха да са пари хвърлени в кофата. Многофункционалния крем струва 58 лв, а шампоана 40.




      Lactacyd Femina - скоро споменах за тези интимни гелове. Не са лоши продукти, но ментовото усещане след освежаващия и лавандуловото на класическия, са ми странни и не знам дали бих ги купила.


      Самобръсначките на Wilkinson се захабиха и изхвърлям. Тази жълтата за моята кожа е кошмарна. Ето как изглеждат в пакета. Порязва ме много, не бръсне гладко и след 3 пъти вече е за в коша. Лентата й се захаби. Прилича ми на онези черните на BIC, които са с едно ножче. Xtreme 3 Beauty ми е любима, писала съм вече за тях. Това лято си закупих със сменяемите глави и следващата година ще ползвам нея.

      Avon Femme Icon не ме впечатли с нищо. Почти като класическия Фем, само че този не е така балсамест и свеж заради пачулито и червените плодове.

      Обожавам ароматизаторите на Air Wick и този Lavender & Camomille не прави изключение. Мирише разкошно на лавандулово поле. Лайката се усеща само от капачката. Лавандулата е толкова хубава и силна, че не може да се разпознае от нея. Тя доминира. Заредила съм от Life Scents Turquoise Oasis в момента, но вече ще започвам да паля свещи като гледам времето какво е.

      Avon Cherry Ice Foot Works - нищо особено. Спрея охлажда, ексфолианта е пълна скръб - воднист и не прави каквото трябва, а лосиона си върши работата. Омекотява и хидратира.

      Listerine Cool Mint Mouthwash - за чувствителни и кървящи венци, е най-доброто което съм ползвала до момента и пак ще си я купя със сигурност. След първата опаковка от 250 мл, си взех направо литър. Чудесно освежава и почиства устата. Купих я от ДМ за 10 лв. Обаче по аптеките съм я виждала за 17 лв. Тази седмица пък минах през Ивис и там струваше 11 лв, така че от там ще се запася като реша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар