неделя, 27 септември 2015 г.

Gucci Flora EDT

      Flora разбужда момичето във всяка жена с единственото желание да се отдаде на любовта. Придава онова невинно, неангажирано и семпло излъчване. Чиста като роса червена роза се преплита с изящен розов божур, османтус и цитруси, а сандалово дърво и пачули добавят щипка сладост. Розовият пипер го прави закачлив и принцески аромат. :)


     Много балансиран, срамежлив, мек и семпъл, допълващ идеално визията на младите момичета. Тайната на нежната визия, зад която се крие ефирна рокля и лежерни къдрици, се нуждае точно от Flora EDT. Парфюм без претенции, деликатно подчертаващ крехката същност на малките дами. Точно това търся, когато зимата си отиде и дръвчeтата започнат да цъфтят през пролетта. Тогава имам нужда от аромат, който да повдигне настроението ми, да събуди съзнанието ми от студените мисли и да ми даде нови сили за бъдещето. Безкрайно лек и непретенциозен парфюм, чакащ само слънчевите лъчи да се появят и да разкрие цветните си акорди изцяло.



     Цветен, леко цитрусов, леко сладък като сладкиш с половин "доза" ванилия и перфектен за всички сезони и всеки повод. Не се натрапва и да напомня навсякъде за себе си, гушлив, чувствителен и спокоен аромат. Аз лично го нося и харесвам през пролетта и сега, когато все още не е застудило повече. Трайността му не е голяма и не оставя голям шлейф (усещам го около 3-4 часа), но пък на мен лично много ми допада. Понякога имам нужда от такива, кокетни и ненахални парфюми. :)


     Пробвала съм и варианта EDP, но той е по-плътен и сладникав. Лично аз предпочитам тоалетната вода.



Няма коментари:

Публикуване на коментар